Mit lehet tenni hogy ne legyen "gömb" fenekem?
Figyelt kérdés
Sokan dicsérik,de nem nagyon szeretem hogy bámulják,meg gyakran úgy érzem hogy túl gömb formájú.
Ezen lehet segíteni?
Nagyjából ilyen,csak egy picit nagyobb(2-3cm)
2013. jún. 9. 21:22
2/14 A kérdező kommentje:
Lehet hogy neked nem nagy dolog,de engem idegesít amikor a seggemet bámulják vagy beszólnak hogy jó lehet pakolni bele.
2013. jún. 9. 21:34
3/14 anonim válasza:
Pedig ez gyönyörű, én a helyedben büszke lennék rá. :)
4/14 anonim válasza:
És ha beszólnak? Szard már le.
Ha dagadt, narancsbőrös lenne, akkor azért írnál ide, hogy hogyan lehet formás feneked.
5/14 anonim válasza:
Miért, milyen lehet még? :D
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de csak ilyet láttam eddig...
6/14 anonim válasza:
7/14 A kérdező kommentje:
2013. jún. 9. 23:00
8/14 anonim válasza:
#5, nagyon irigyellek, hogy csak ilyet láttál még. :D
9/14 anonim válasza:
És kérdező, te tényleg ilyen feneket akarsz, mint amiket belinkeltél, ahelyett ami van? Elég beteg :D
10/14 A kérdező kommentje:
Nem ilyen feneket akarok,csak azt hogy kevésbé legyen "gömb",ezt meg nem igazán tudom hogy hogyan lehet elérni.
Régen nem volt vele bajom,de belém b*ssza az ideget hogy nem teszem ki semmimet,nem is öltözködök túl lányosan,még is mindig jönnek a beszólások,mert a pasiknak valamiért nem elég a cicanacis seggeket nézni...
2013. jún. 9. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!