Szerintetek nagy a fenekem? Fogynom kéne belőle hogy jó alakom legyen?
Sziasztok! Az edzőm megszólt hogy nagy a fenekem és ne egyek. Szerintetek is? Én eddig nem vettem észre. De elég rosszul esett. Véleményetek?
Itt van egy hátuli kép is! (tudom hogy nagy de hogy ennyire?)
15/L
Táncolok!!!
Hasonló alkatod van, mint nekem (kicsit körte). Sok futás, biciklizés, gyaloglás, hogy feszesedjen:)
Az edződ meg kissé érdekes...mi az, hogy ne egyél? Halj éhen? Esetleg ne egyél tésztát, süteményt, zsíros húsokat, stb, alkata válogatja, de olyan nincs, hogy ne egyél.
Jézusom! Mi a fene az hogy nagy? Ez egy jó segg! Szép és kerek! Bár nekem lenne ilyen.
Én 172 cm és 68 kg vagyok.
Köszönöm!! :)
Igazából olyan lányokkal edzek együtt akik semmi fenekük nincs csak egy vonal van ott. És az edző azt mondta hogy nekem is ilyennek kéne lennem, mert hogy az a szép.
Köszönöm!! :)
Igazából olyan lányokkal edzek együtt akik semmi fenekük nincs csak egy vonal van ott mert annyira vékonyak. És az edző azt mondta hogy nekem is ilyennek kéne lennem, mert hogy az a szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!