Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nagy a fenekem?...

Szerintetek nagy a fenekem? Fogynom kéne belőle hogy jó alakom legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az edzőm megszólt hogy nagy a fenekem és ne egyek. Szerintetek is? Én eddig nem vettem észre. De elég rosszul esett. Véleményetek?

[link]

2013. máj. 31. 11:12
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Nem tűnik nagynak,de jó lenne egy hátulról kép is.
2013. máj. 31. 11:15
 2/26 anonim ***** válasza:
ebből a távoli fentről fényképezős képből nem lehet megállapítani ráadásul fekete az alsó ami ugye kissebbnek mutatja szóval tanga és közeli hátulról,oldalról kép mert ez így nem jó.
2013. máj. 31. 11:19
 3/26 anonim ***** válasza:
A kép alapján nem tűnik nagynak egyáltalán, és amúgy is elég sovány vagy, tehát az értelmetlen tanács volt, hogy ne egyél.
2013. máj. 31. 11:24
 4/26 A kérdező kommentje:

Itt van egy hátuli kép is! (tudom hogy nagy de hogy ennyire?)

[link]

2013. máj. 31. 11:45
 5/26 anonim ***** válasza:
Nem kicsi, de nem is olyan hatalmas, elfogadható szerintem.
2013. máj. 31. 11:47
 6/26 A kérdező kommentje:

15/L

Táncolok!!!

2013. máj. 31. 11:48
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló alkatod van, mint nekem (kicsit körte). Sok futás, biciklizés, gyaloglás, hogy feszesedjen:)

Az edződ meg kissé érdekes...mi az, hogy ne egyél? Halj éhen? Esetleg ne egyél tésztát, süteményt, zsíros húsokat, stb, alkata válogatja, de olyan nincs, hogy ne egyél.

2013. máj. 31. 11:49
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom! Mi a fene az hogy nagy? Ez egy jó segg! Szép és kerek! Bár nekem lenne ilyen.

Én 172 cm és 68 kg vagyok.

2013. máj. 31. 12:22
 9/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm!! :)

Igazából olyan lányokkal edzek együtt akik semmi fenekük nincs csak egy vonal van ott. És az edző azt mondta hogy nekem is ilyennek kéne lennem, mert hogy az a szép.

2013. máj. 31. 12:27
 10/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm!! :)

Igazából olyan lányokkal edzek együtt akik semmi fenekük nincs csak egy vonal van ott mert annyira vékonyak. És az edző azt mondta hogy nekem is ilyennek kéne lennem, mert hogy az a szép.

2013. máj. 31. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!