Hányas méret számít ducinak/kövérnek?
én 46osat hordok, és 175cm magas vagyok. mi tagadás, lenne mit faragni a súlyomon, de még nem vagyok az az elfolyós kategória. vannak srácok, akiknek kifejezetten bejön, h van rajtam mit fogni, de akad olyan is, aki undorodik tőlem.
a titok nyitja az, h azok közt kell keresgélni, akik imádják a husisabb lányokat.
az a szerencse ennél a méretnél, h nem kell a halálba éheztetned magad, elég egy kis mozgás, odafigyelés a kajára, és pár hónap alatt leugrik annyi, h 42-es, később 40es cuccokat hordhass.
Én is 170 centi vagyok, esetleg egy picit magasabb. Egy ideje 38ast hordok és már erre is azt mondanám, hogy a duci kategória. Most két hét diéta után már tegnap egy 36os szoknyaval jöttem haza.
Én azt mondanám, hogy 34-36 normál 38-40 husi és 42+ pedig duci .Volt már nekem is 46os korszakom, de elhatározás kérdése, viszont ha jól érzed magad így, akkor tényleg az a lényeg.
32-34 és az alatt sovány, a 36-38 semmiképp sem husi, az normál.
40 fölött duci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!