Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Sosem leszek jó csaj?

Mit tegyek? Sosem leszek jó csaj?

Figyelt kérdés
Világ életemben jó csaj akartam lenni. Régen is mindig fujjogtak rám a pasik és sosem kellettem a jó pasiknak. Tavaly azt hittem már szép vagyok, d csak hülyített az a f%sz. Mit tegyek, hogy végre jó csaj legyek? Eddig volt 2 barátom, rövid kapcsolatok,szakítottam velük 2 másikkal meg randizgattam, egy éve pasizok és az alatt. Nem tudom mit csinálok rosszul. Régen minden nap vasaltam a hajam, alapozóztam magam, figyeltem, hogy tiszta legyek, szedtem a szemöldököm, de akkor is csak 2-3 jelentkező volt, abból is az egyik egy hájas, a másik egy strici, a harmadik meg egy túl vékony. Most már híztam egy csomót, mert nem bírom elviselni, hogy sosem tetszek nekik, mármint a jó pasiknak. 18/L
2013. jún. 8. 12:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég elviselhetetlennek tűnsz az írásod alapján.
2013. jún. 8. 12:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem így elhízva már nem kellenél :D fogyj le!

"a harmadik meg egy túl vékony. Most már híztam egy csomót, mert nem bírom elviselni, hogy sosem tetszek nekik, mármint a jó pasiknak. 18/L"

elhízva nem is fogsz :DD az meg milyen beteg kifogás h "túl vékony"? talán inkább te vagy túl kövér:)) rossz volt h lány létedre te vagy a nagydarab, v mi ez h egy ilyen kifogás miatt h túl vékony, nem jöttél vele össze?:D szóval az én válaszom, hogy fogyj le :D

2013. jún. 8. 12:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Lehet jól nézel ki de nem a külsőddel lehet a gond hanem a belsőddel.

Egyrészt neked a hájas az miért nem jó? Bunkó volt vagy túl kedves? Vagy csak egyszerűen elviselhetetlen? Elhiszem hogy szeretnél magadnak egy nagyon jó kinézetű pasit de ne csak ez legyen a szempont mert sokan elvannak általában szállva maguktól és elég bunkók is tudnak lenni.

Nos nem igazán értelek, a vékonnyal is mibajod volt igazából? Igénytelen volt vagy mi? vagy egyszerűen a stílusa nem fogott meg?

Elhiszem hogy szeretnél jó csaj lenni, lehet hogy külsőre már rég az vagy csak te nem látod úgy. A belsővel is foglalkozz ne csak a külsővel. Mert nem az a fontos hogy külsőleg szép de belsőleg már rohad valaki, hanem a belső is sokat számít egy kapcsolatban.

Én is egy kicsit hájas vagyok, és akkor mivan? Belsőleg mindenki kedvel, sok lány barátom is van akik fullosak, volt akivel jártunk is elég hosszú volt a kapcsolatunk.

Most is van egy barátnőm akivel több mint fél éve vagyunk együtt. Sokan mondták már hogy mit akarok tőle mert szerintük ronda, igénytelen nem túl sovány de semmi alakja, arca sem szép. Én akkor mondtam nekik hogynem ez a lényeg, és hogy én nekem a belső szépsége az ami fontosabb mint a külső. És simán elvagyunk, nagyon kedves lány.

Ne csak a külső érdekeljen téged! Lehet hogy fogsz találni egy olyan párt magadnak aki külsőleg is nagyon jó és belsőleg is rendes, de ismerkedj mindenkivel, hidd el lehet hogy egyszer egy olyan pasi fog neked udvarolni aki nem csak a külsőd miatt fog érdeklődni irántad, és ha te is megismered mert azért esélyt is adhatnál nekik ha rendesek meg minden akkor lehet már nem fog az érdekelni hogy milyen pasival jársz.

2013. jún. 8. 12:23
 4/8 A kérdező kommentje:

Ja, hát a vékonnyal az volt a baj, hogy kissé furcsa volt.

A kövérrel meg az volt a baj, hogy kissebbségi. Én sem tartom magam egy belsőleg szép embernek, mert az utóbbi időben sajnos rossz irányba változtam, elszálltam magamtól..., de már rájöttem, hogy örökké ronda maradok.

2013. jún. 8. 12:32
 5/8 anonim ***** válasza:

"de már rájöttem, hogy örökké ronda maradok."

Ezzel meg is válaszoltad magadnak a kérdést. ha szerinted ronda maradsz, akkor az maradsz. e van.

2013. jún. 8. 12:47
 6/8 A kérdező kommentje:
:(
2013. jún. 8. 16:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha az igényeket nem tudod lejjebb venni, akkor ez így is marad, főleg ilyen belsővel.
2013. jún. 8. 18:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Változtass magadon. Külsőt és belsőt egyaránt, mert ez alapján nehéz eset lehetsz...
2013. jún. 8. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!