Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » L/13. szerintetek gáz ha egy...

L/13. szerintetek gáz ha egy lánynak szőrös a keze?

Figyelt kérdés
Nagyon sűrű , és nem merek rövid ujjú pólót trikót venni mert kellemtelenül érzem magam miatta. Régen piszkáltak is vele , ezért szinte csak hosszú ujjú pólómim vannak. De nemsokára itt van a nyár , és nem lehetek hosszúban...Amúgy mivel szőke vagyok ezért szőke is a szőr a kezemen , és nem lehet annyira látni , csak én érzem magamat hülyén...Csak az a baj hogy nagyon sűrű :S :(( Mit csináljak?:O

2013. jún. 7. 16:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hát, tudom, hogy ez téged nem vígasztal, de azért csesztetenek miatta (gondolom a korosztályod), mert ez nekik is egy új magatartás forma. Gondolom ők is nemrég kezdték. És igazából az emberekben van egy fajta vágy azután, hogy úgy érezzék, hogy amit ők csinálnak az a helyes. És, hogy lehet a legjobban igazolni valami helyességét? Ha sokan csinálják.

Mivel sok a photosohopolt modell mint ideál előttetek így hozzájuk igazodik a ti ízlésetek is.

És hogy vigasztaljalak: nekem a lábamért szóltak pont ennyi idősen mint te. A te korodban még csak a lábszárszőr szedése volt alap és megkérdezték tőlem a többiek, hogy nem akarom-e leszedni, mert úgy sokkal szebb? Én pedig mondtam, hogy nem, mert később csak súlyosabb lesz a helyzet, majd akkor fogom ha ennek van gyakorlati jelentősége is. Nem szeretnék idősebb koromban mégtöbb problémát. Ebbe belenyugodhattak mert többet nem zaklattak ezzel. Bár akkor nekem is rosszul esett a dolog.

Kitartást! :)

2013. jún. 7. 17:05
 12/20 A kérdező kommentje:
Jólvan ókés :DDDDD Amúgy szerintem én nem vagyok visszataszító , meg szerintem igényes vagyok és ápolom magamat , csak azt gondoltam hogy ez miatt én kitűnök , és hogy nagyon feltűnő , és hogy ha rám néznek akkor azonnal az látják meg.. Én csak ettől féltem :) De akkor ezek szerintem semmi okom nincs pánikolni:) köszi a biztató kommenteket :DDDD
2013. jún. 7. 17:08
 13/20 anonim ***** válasza:

Én ennyi idősen kezdtem epilálni! :)

Nagyon zavart... Hát igen, sok munka van vele, de nekem megéri, mert jól érzem magam. :)

15/l

2013. jún. 7. 17:09
 14/20 A kérdező kommentje:
Amúgy anyukám mindig azt mondja nem is lehet látni meg ilyenek. csak én érzem úgy stb. Csak már sokan megszóltak miatta , és elegem lett. Én nem akarok semmit sem csinálni vele , azért zavar mert a többiek piszkálnak miatta. Én is tudnék bárkiben hibát találni , csak nem teszem , mert tudom hogy rossz érzés.:) Akkor a válaszok szerint nem gáz :D Örülök :D Amúg az igaz hogy egy idő után lekopik? Van egy ismerősöm ( felnőtt l.) Aki azt mondta hogy neki lekopott ( lehethogy csak vígasztalásból mondta :) ) Ez igaz? Van ilyen?:)
2013. jún. 7. 17:12
 15/20 A kérdező kommentje:
Amúgy nehogy azt higgyétek hogy a photoshoppolt nőkre akarok hasonlítani!!!! Tudom hogy kamu..:) Nem ők a példamutatók számomra. Engem ők nem is érdekelnek. Inkább mást nézegetek mint azokat a szarokat :)
2013. jún. 7. 17:16
 16/20 anonim ***** válasza:
Hát lekopni nem fog, max vénasszony korodra. Gyantától ritkul (saját tapasztalat).
2013. jún. 7. 18:21
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Más miatt is fognak csesztetni, ugyanilyen hülyeségek miatt. Nem kell mindig másoknak megfelelni. Ha téged nem zavar, ne borotváltasd le sztem. Az ilyen cikizők meg, ha látják, hogy telibetojod őket, abba fogják hagyni.

Nekem nem olyan nagyon sűrű, de cserébe középbarna. Barátom pont mondta is nekem, hogy neki tetszenek a karszőröcskéim :).

2013. jún. 7. 18:51
 18/20 anonim ***** válasza:
Gyantázd le. Két perc az egész :) És nem erősödik meg
2013. jún. 7. 19:28
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem gáz, azokkal, akik piszkálnak meg nem kell foglalkozni.

Viszont megtudlak érteni, mert nekem is sűrű volt, és mellé jó sötét is, így kb. ennyi idősen kezdtem borotválni. Van egy rakás anyajegyem, nem akarom, hogy bármelyiknek baja essen, ezért döntöttem e mellett, de a gyanta/epilátor hosszú távon sokkal előnyösebb. :)

2013. jún. 7. 20:40
 20/20 A kérdező kommentje:
:Dokés. akkor "telibe tojom őket" :D
2013. jún. 9. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!