L/13. szerintetek gáz ha egy lánynak szőrös a keze?
Hát, tudom, hogy ez téged nem vígasztal, de azért csesztetenek miatta (gondolom a korosztályod), mert ez nekik is egy új magatartás forma. Gondolom ők is nemrég kezdték. És igazából az emberekben van egy fajta vágy azután, hogy úgy érezzék, hogy amit ők csinálnak az a helyes. És, hogy lehet a legjobban igazolni valami helyességét? Ha sokan csinálják.
Mivel sok a photosohopolt modell mint ideál előttetek így hozzájuk igazodik a ti ízlésetek is.
És hogy vigasztaljalak: nekem a lábamért szóltak pont ennyi idősen mint te. A te korodban még csak a lábszárszőr szedése volt alap és megkérdezték tőlem a többiek, hogy nem akarom-e leszedni, mert úgy sokkal szebb? Én pedig mondtam, hogy nem, mert később csak súlyosabb lesz a helyzet, majd akkor fogom ha ennek van gyakorlati jelentősége is. Nem szeretnék idősebb koromban mégtöbb problémát. Ebbe belenyugodhattak mert többet nem zaklattak ezzel. Bár akkor nekem is rosszul esett a dolog.
Kitartást! :)
Én ennyi idősen kezdtem epilálni! :)
Nagyon zavart... Hát igen, sok munka van vele, de nekem megéri, mert jól érzem magam. :)
15/l
Más miatt is fognak csesztetni, ugyanilyen hülyeségek miatt. Nem kell mindig másoknak megfelelni. Ha téged nem zavar, ne borotváltasd le sztem. Az ilyen cikizők meg, ha látják, hogy telibetojod őket, abba fogják hagyni.
Nekem nem olyan nagyon sűrű, de cserébe középbarna. Barátom pont mondta is nekem, hogy neki tetszenek a karszőröcskéim :).
Nem gáz, azokkal, akik piszkálnak meg nem kell foglalkozni.
Viszont megtudlak érteni, mert nekem is sűrű volt, és mellé jó sötét is, így kb. ennyi idősen kezdtem borotválni. Van egy rakás anyajegyem, nem akarom, hogy bármelyiknek baja essen, ezért döntöttem e mellett, de a gyanta/epilátor hosszú távon sokkal előnyösebb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!