L/13. szerintetek gáz ha egy lánynak szőrös a keze?
Figyelt kérdés
Nagyon sűrű , és nem merek rövid ujjú pólót trikót venni mert kellemtelenül érzem magam miatta. Régen piszkáltak is vele , ezért szinte csak hosszú ujjú pólómim vannak. De nemsokára itt van a nyár , és nem lehetek hosszúban...Amúgy mivel szőke vagyok ezért szőke is a szőr a kezemen , és nem lehet annyira látni , csak én érzem magamat hülyén...Csak az a baj hogy nagyon sűrű :S :(( Mit csináljak?:O2013. jún. 7. 16:45
1/20 A kérdező kommentje:
( Karja ) nyugi a kézfejem nem szőrös xd
2013. jún. 7. 16:46
2/20 anonim válasza:
Hát, ha téged zavar, akkor szőrtelenítsd. Gyantával, vagy nem tudom ti lányok, hogy szoktátok :D
De még fiatal vagy, így igazából tök mindegy, hogy ki mit gondol.
3/20 A kérdező kommentje:
gen én is így gondolom , csak tudod pizkálnak , meg csesztetnek miatta :((((
2013. jún. 7. 16:58
4/20 anonim válasza:
Szerintem is nagyon fiatal, hogy ez "számítson".
Én azért nem javallom neked, hogy most elkezdj szőrteleníteni, mert a szőrszálaid megerősödnek és még jobban látszódni fognak.
Úgy 16 évesen vissza térhetsz a témára. De nem lenne szerencsés fiatal lány korodban úgy kinézni mint a jeti.
Nekem is hosszú szőke szőrök vannak a karomon. De én 1x borotváltam még tiniként kíváncsiságból (ott próbáltam ki a borotvát).
Azóta sem szedtem le. Engem nem zavar és igazából a párkeresésben sem gátolt sohasem. :)
5/20 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondolom , csak tudod piszkálnak , meg csesztetnek miatta :((((
2013. jún. 7. 16:59
6/20 anonim válasza:
Engem is zavart ilyen idős koromban, de még korai a kezedet szőrteleníteni. Külön szerencsés vagy amiért világos és nem túl látványos. Szerintem várj még pár évet!
7/20 A kérdező kommentje:
Jó okés :) akkor nem zavar.. De amúgy visszataszító?
2013. jún. 7. 17:00
8/20 A kérdező kommentje:
Merjek rövid újjút venni?
2013. jún. 7. 17:02
9/20 anonim válasza:
Az a sűrűségétől függ. De mint mondtuk, egy 13 éves lányon, semmi sem "visszataszító", mert az emberek nem úgy gondolnak rád. Legalábbis remélem. Ne kezdjétek ilyen korán, ne legyetek az az elfajzott fiatalság, ami manapság jellemző.
10/20 anonim válasza:
A korodhoz képest inkább egy szőrtelen kar lenne visszataszító :) Merj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!