Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit szóltok Angel Barta-hoz?...

Mit szóltok Angel Barta-hoz? Elhiszitek amit állít? Esetleg van itt olyan, aki ismeri őt?

Figyelt kérdés

[link]

Felkeltette ez a lány az érdeklődésemet. Én személy szerint nem hiszek neki, semmi kézzel fogható bizonyítéka nincs arra vonatkozóan, amit állít.

Kettő verziót tudok elképzelni:

1. egy megkeseredett lány, aki a modell álmait nem tudta megvalósítani...akár Marc Jacobs is tett rá egy bántó megjegyzést (vagy akármi mást...)ami miatt terjeszti ezt az egészet...felépített magának egy totálisan fiktív álomvilágot

2. így hozzájuthat némi hírnévhez...ez keverve az elsővel...

ti mit szóltok ehhez?

#Marc Jacobs #Angel Barta
2013. jún. 7. 14:11
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Szerintem MJ-nek van jobb dolga is, mint, hogy reagáljon bármit is az ennek a lánynak az agyszüleményeire. Szerintem, ha értesüllt már ezekről a dolgokról, akkor sem érdekli őt, mivel alaptalan. Ahogy irtad, tényleg nagyon preciz Angel, szerintem minden napját arra szenteli, hogy újabb és újabb infókhoz jusson, ami MJvel kapcsolatos, és gondolkodik, hogy milyen hazugságot találhatna még ki. Amugy azokat a képeket amikben irja, hogy más divat cégek lemásolták a terveit honnan lehet tudni, hogy az ő képe volt meg hamarabb? Az után mi után megjelent egy divatkép ő is készithetett magáról hasonló képet és a dátumot rátette pár hónappal korábbra, nem kell nagy csel hozza.
2013. jún. 11. 11:00
 12/16 anonim ***** válasza:
én írtam ki az ösztönző kérdést :D szerintem a csaj elhiszi ezeket a dolgokat. Mármint ő úgy érzi nem hazudik, álomvilágban él, vszínű annyira modell akart lenni, és nem jött neki össze h ebbe golyózott bele. Szerintem MJ egyszerűen azért nem lép, mert elég elismert, televan pénzzel, és szerintem számtalan ilyen degenerált nő van a földön aki valamit kitalál róla, szerintem ő ezeket nem veszi komolyan. Egyébként én néhány női divatmagazinnak továbbküldtem a csajról az infókat, nem reagál egyik sem a mailemre. Pedig kíváncsi lettem volna h ők mit gondolnak erről. A csaj meg szimplán lesi az újabb kampányfotókat, kiutazgat a helyszínekre, és csinál hasonlót... nem hinném h hírnévre vágyik, egyszerűen beteg, és szerelmes MJ-be. Am. egész nap a net előtt ül, be is írták neki egyszer... jó hogy, figyelnie kell ki ír negatív hozzászólást, és azon nyomban törölni...
2013. jún. 11. 15:28
 13/16 anonim válasza:
Utolsó teljes mértékben egyet értek!
2013. jún. 11. 16:02
 14/16 A kérdező kommentje:
csak tudnám, hogy honnan van pénze ezeket az utazásokat és társait fedezni...hogy a fenébe jut be a divathétre a divatbemutatókra? azért az nem kevés pénz, ismeretség stb....ilyen szempontból tényleg ügyes...használhatná másra ezt a tehetségét!
2013. jún. 12. 08:20
 15/16 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem van igazság abban amit a lány állít.

Egy angol nyelvű képes interjúban, megemlítették jó öt éve mint Marc gyönyörű, és nagyon fiatal- 17 éves- aszisztensét, múzsáját, aki bevitt neki egy üveg Tokaji Asszút, amire Marc azt mondta, hogy majd a kollégái megisszák mert ő szigorú diétán van.

Marc J sz komplett bolond, valszeg a kollekció zömét nem ő hanem mások csinálják, nagyvonalkaban mond valamit, és legalább 20-30 ember tervei alapján lesz végleges.

Hogy mi igaz abból amit a lány állít.

Nem tudom , de nyilatkozta, hogy a szőke, sápadt, svéd típuső nőkre bukik.

2013. júl. 6. 21:03
 16/16 A kérdező kommentje:
várom a perdöntő bizonyítékait a lánynak...de én nagyon szkeptikus vagyok..az a baj, hogy nagyon ajnározza magát....ezáltal hitetlenné válik az egész...
2013. júl. 15. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!