Mit szóltok Angel Barta-hoz? Elhiszitek amit állít? Esetleg van itt olyan, aki ismeri őt?
Felkeltette ez a lány az érdeklődésemet. Én személy szerint nem hiszek neki, semmi kézzel fogható bizonyítéka nincs arra vonatkozóan, amit állít.
Kettő verziót tudok elképzelni:
1. egy megkeseredett lány, aki a modell álmait nem tudta megvalósítani...akár Marc Jacobs is tett rá egy bántó megjegyzést (vagy akármi mást...)ami miatt terjeszti ezt az egészet...felépített magának egy totálisan fiktív álomvilágot
2. így hozzájuthat némi hírnévhez...ez keverve az elsővel...
ti mit szóltok ehhez?
Szerintem van igazság abban amit a lány állít.
Egy angol nyelvű képes interjúban, megemlítették jó öt éve mint Marc gyönyörű, és nagyon fiatal- 17 éves- aszisztensét, múzsáját, aki bevitt neki egy üveg Tokaji Asszút, amire Marc azt mondta, hogy majd a kollégái megisszák mert ő szigorú diétán van.
Marc J sz komplett bolond, valszeg a kollekció zömét nem ő hanem mások csinálják, nagyvonalkaban mond valamit, és legalább 20-30 ember tervei alapján lesz végleges.
Hogy mi igaz abból amit a lány állít.
Nem tudom , de nyilatkozta, hogy a szőke, sápadt, svéd típuső nőkre bukik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!