Ki az az Angel Barta?
Ahogyan a második is írta. Iszonyúan be akar "törni", lopásokat emleget- divatházak loptak tőle, stb., de ha megnézed a fotókat akkor csak egy jót derülsz.
Egy rendes portfólióval nem állt még elő, így nem hiteles!
És mi van ha igaz amit állít?
Minden éremnek két oldala van...
Marc Jacobs bolond, ezt mindenki tudja.
Ahogy az igazi arca, Galliano-nak is csak akkor derült ki amikor zsidózott.
Ez elég komoly ok volt, hogy örökre eltűnjön a süllyesztőben. Őt tul.képp likvidálták a divatvilágából.
Én úgy gondolom, hogy a manipulátor Jacobsra jó szó.
A divatvilág nem komplett.
Csupa beteg ember irányítja. Egyrészt lelkisérült, drogfüggő tervezők, másrészt, pénzhajhász milliárdos üzletemberek akik bevételeket várnak el az előző körtől.
A divatházak nagy része totál veszteséges.
Nagyjából a parfüm eladásokból tartják fenn magukat és nem a ruha eladásokból.
Én egy fiatal tervezővel találkoztam aki ma New Yorkban él és dolgozik, ő sem volt teljesen komplett, és maga is elismerte hogy megvannak az okai.
Én is mindig csodálkoztam, hogy mi olyan különleges Palvin Barbarában hiszen ráadásul nagyon alacsony is.
Kékszemű, sápadt, babaarcú, sötétszőke lányból meg annyi van kelet eruópában hogy az Amazonast lehetne vele rekeszteni.
Vagy éppen azért nem foglalkoznak vele mert le van tiltva hogy a sajtó foglalkozzon vele.
A világ nem olyan egyértelmű mint amilyennek tűnik.
Főleg a divat és filmvilág, tele zsarolásokkal, megalkuvásokkal, sexel, megalázással egy filmszerepért, egy reklámért, és az ezzel járó hatalmas pénzért.
Az 100% hogy nem ő tervezi a saját a LV meg még Marc (fiatalosabb) cuccait is.
Egy ember ezt nem is bírná el.
Van egy team akinek kiadják feladtként hogy mik az elképzelések nagyvonalakban és megnézik, mit alkottak, aki gyenge azt kirúgják...
Valamit simít rajta az adott divatház és kész a kollekció.
Ennyi.
Egy elkényeztetett újgazadag, unatkozó, feltűnési viszketegségben szenvedő kislány, aki azt hiszi, a világ körülötte forog, és a spanyol viaszt is ő sz*rta.
Most komolyan, nagyon unalmas élete lehet, ha ilyen történetekkel jön.
Tehetsége semmi. Sem a tervezéshez, sem az íráshoz. Nem hiszem, hogy MJ majd pont őt fogja copyzni. :,DD
A képek meg nem alapok. Egyetlen képén sem található fényképezőgéptől származó dátum, csak ő paintelte oda az időpontokat. Én is simán megcsinálom ezt, hogy kijön egy kollekció, gyorsan kattintok egy képet, és még aznap feltolom a blogomra, hogy "Hűűű, nézzétek! Szégyen és gyalázat! etc., etc."
Ráadásul a képek tartalma. Kiemelném a kedvencem az "Óriás kalap, vintage szemüveg"-eset. SERIOUSLY?! Kb. mintha 40-50 évvel ezelőtt nem lett volna ilyen divat, hanem most az ő kreativitásának köszönhetnénk. :,DD
Egyszerűen röhejes a csaj. Ezzel a lendülettel minden jött-ment lehetne divattervező, aki pár ocsmány dolgot "eklektikusan" magára dobál.
A csaj egy senki. A hiszékeny emberek adják alá a lovat, amitől elhiszi, hogy nulla stílussal és némi paranoiával lehet valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!