Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mikortól számít mű-nek egy...

Mikortól számít mű-nek egy nő? Milyen dolgoktól? Mi az, ami belefér még, illetve mi az, ami már túlzás, és ezzel már egy nő " mű"?

Figyelt kérdés

például: szoli,műköröm stb.

plasztika nélkülire gondolok...ja és kivéve még,ha nem nyávog,meg nem buta liba...szóval,ha intelligens,meg minden,de mégis azt mondanák rá,h. mű...reméllem értitek :D köszi

2009. okt. 7. 20:11
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
a göndörítést nem úgy értem,h. egészet...hanem hajgöndörítővel egykicsit jó hullámossá tenni az arcnál oldalt,illetve pár tincs a hajba
2009. okt. 10. 16:28
 22/30 anonim ***** válasza:
Nem vagyok emo, sőt! De a póthaj iszonyatosan nagy divat, több a póthajas mint az emo. Már a középiskolás lányoknak is legalább az egyharmada póthajas. Szégyen, egy gyereknek póthaj! Én biztos nem engedném a saját lányaimnak! Ha valaki már elmúlt 18 és van saját munkája, egzisztenciája, azt csinál amit akar, de egy tinédzsernek póthaj?! Innen már csak 1 lépés a hialuronsavas szájfeltöltés! A szülőkre nézve szégyen ha ezt engedik a lányaiknak. Szóval hány éves a kérdező???
2009. okt. 10. 17:35
 23/30 A kérdező kommentje:

miért lenne szégyen? nem vagyok kislány,aki barbizik :D

ennyit meg lehet engedni...messze van a plasztika..könyörgöm ez csak póthaj...meghosszítod a hajadat vele... hülyeség...

nem értem miért vannak egyesek ilyenen felháborodva :O

vannak a fiatalok közt is olyanok,akik koruknál éretebbek,és nem barbiznak...hanem csinosak akarnak lenni.hadd döntsük már el :)

2009. okt. 10. 18:50
 24/30 anonim ***** válasza:
Ennek semmi köze a barbizáshoz. De az ember 21 éves koráig fejlődésben van, addig igencsak árt ha beleavatkoznak a természetes folyamatokban: Lehetsz te akármilyen érett vagy 200-as IQ-val is rendelkezhetsz, egy tinédzsernek akkor se való se póthaj, se 30 ezer Ft-os térdcsizma. se X-IT cuccok stb. Nekünk is van pénzünk bőven, de az biztos, hogy ha a lányaim (amúgy 2 van belőlük) most lennének középiskolások, akkor fityiszt kapnának ha póthajat kérnének! És mondom: nem azért mert nem tudnánk megfizetni, de könyörgöm, legyen már az embernek valami értékrendszere. Korodat nem árulod el, vagyis kislány vagy még. Ha most már póthajat akarsz, ki lesz később, belegondolni is rossz... Tudod, a drogosok sem a heroinnal kezdünk, hanem "csak" fűvel, aztán haladnak a létrán. Ez is "csak" póthaj, baromira nem fogsz tőle jobban kinézni, na ebből látszik, hogy a gondolokodásod még kislány. Aki jól néz ki, az a saját hajával is jól néz ki. A szüleidnek kéne magukba nézni ha ezt megengedik.
2009. okt. 11. 10:00
 25/30 anonim ***** válasza:
illetve kezdik, nem kezdünk, nem vagyok drogos, sose voltam
2009. okt. 11. 10:02
 26/30 A kérdező kommentje:

már bocsánat,de tudomh,. mitől nézek ki jól :) azt is JÓL TUDOM,h. a saját hajammal is ha jól nézek ki,a póthaj hihetetlen sokat biztos nem művel majd. De igenis javít valamin.Nekem tetszik! ez bűn? feltalálták,ha tetszik valakinek,megveszi...

nem kell mindig azzal jönni,hogy kitudja mi lesz később.Megjegyzem csomó lány már így öltözik ( nem követem a példát,ilyen vagyok) és most akkor mindenkiből Ku*va lesz később,csak mert csinos szeretne lenni?na ne már..nem mondtam,h. miniszoknyákban fogok futkosni,az kicsit ribancos hatást keltene

kislány sem vagyok ;)

és mindenkit másképp nevelnek.Mégha póthajat is hordok,attól még nem vagyok egy neveletlen kis senki,én legalább felelősség tudatos vagyok ,és hiába engednek el a szüleim helyekre,ha tudomh,. mit szabad és mit nem ;) inkább póthaj,minthogy drogozzon a gyerek...

2009. okt. 11. 10:08
 27/30 anonim ***** válasza:
Nme csak ez a két véglet van, hogy póthaj meg drog. Amúgy meg igenis kislány lehetsz, ha még mindig nem voltál képes elárulni a korodat. Már kezdem azt hinni, hogy fiú vagy és csak szórakozol itten. A kérdés az volt, hogy mikortól számít műnek egy nő. Nos, te nem vagy nő, az biztos, a póthaj viszont mű, így meg is kaptad a választ. Azt nem te fogod tudni, hogy mitől nézel ki jól, sokkal inkább a környezeted. Írtad, hogy van barátod, hogy törekszel arra, hogy csinos legyél, akkor meg miért ne néznél ki jól? A póthaj nem sokat dob az emberen, hanem épp ez az: k...ás. Nézd meg a póthajas sztárokat, Britney Spears pl. nem csak k...a, hanem drogos is. Minek neked ilyen imidzs ha normális is lehetsz? Nem hinném, hogy beilleszkedési gondjaid lennének, biztosan rendes társasági életet élsz. A póthaj kicsit drága mulatság, hogy egy tizenéves lánykára fecséreljék. Ugyanúgy egy mobiltelefonnál is kicsit röhejes lenne, ha épp egy tinilány rohangászna egy csúcskészülékkel. Egyszerűen nem való, nem passzol. Itt már nem arról van szó, hogy mű. Olyan mintha egy puzzle-darabhoz egy nem odaillőt tennél. Üti egymást a kettő, tehát már eleve nem nézhet ki jól. Ismerem egy lányt, akinek póthaja van, de nem ilyen abnormális méretű, hanem vállig érő mint a haja és hajdúsítás céljából kellett, mert az eredeti haja kb. 5 szálból áll és igen, az ilyen kevés haj valóban nem nézhet ki jól. De senki meg nem mondaná róla, hogy póthaja van, na látod, így elfogadható a dolog.
2009. okt. 11. 14:24
 28/30 anonim ***** válasza:
Akkor tulajdonképpen mindent kilőve még a bagót is, a körmöd azért sárgul be mert nem használsz alap lakkot, használj valami kalciumosat az még jót is tesz neki.És akkor talán egy idő után még a műkörmöt is eltudod hagyni,mert megerősödnek és szépek lesznek, bár nem szivesen kampányolok leendő szakmám ellen XD
2009. okt. 12. 13:24
 29/30 A kérdező kommentje:

hagyjuk már a sztárokat.hogy jön ide Britney Spears?

póthajtól még nem lesz valaki ku*vás ;)

és nekem meg igenis paszolna. nem kell mindig a kort nézni.EGyébként te nagyon nem haladsz a korral,már bocsánat.De a mostani fiatalok igenis jó "mobilkütyükkel"rohangálnak,az h,. meg-e veszik neki a szülők,az legyen az ő gondjuk ;)

lehethogy régen jutott mindenkinek egy rongybaba,de mára már nem ígyvan.A csajos lányok csinosak akarnak lenni és nem szakadt ruhákba járni :) kicsit haladjunk a korral.

és ha mű leszek,hát legyek az.

2009. okt. 12. 15:50
 30/30 anonim ***** válasza:
Hát baromira nem vagyok lemaradva a korral, ha látnál nem ezt mondanád, sőt! Képzeld, rajtam is volt beavatkozás, egy kis ez-az, bár csak azért, hogy a 2 gyerek után visszaállítsam az eredeti állapotokat (nem zsírleszívás, mert 2 hónappal a szülés után teljesen magától a régi volt a súlyom). Elég röhejes, ha olyan mobilkütyükkel rohangásznak, olyan mintha a disznók elé odadobnák a gyöngyöket. De igenis, az a fajta póthaj amiről te írsz, az k...s. Amúgy meg te szégyelled a korodat, mert be se vallod, hogy hány éves vagy. Szóval savanyú a szőlő, ezt te is érzed, máskülönben ezt a kérdést sem írtad volna ki ide.
2009. okt. 12. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!