Mikortól számít mű-nek egy nő? Milyen dolgoktól? Mi az, ami belefér még, illetve mi az, ami már túlzás, és ezzel már egy nő " mű"?
például: szoli,műköröm stb.
plasztika nélkülire gondolok...ja és kivéve még,ha nem nyávog,meg nem buta liba...szóval,ha intelligens,meg minden,de mégis azt mondanák rá,h. mű...reméllem értitek :D köszi
miért lenne szégyen? nem vagyok kislány,aki barbizik :D
ennyit meg lehet engedni...messze van a plasztika..könyörgöm ez csak póthaj...meghosszítod a hajadat vele... hülyeség...
nem értem miért vannak egyesek ilyenen felháborodva :O
vannak a fiatalok közt is olyanok,akik koruknál éretebbek,és nem barbiznak...hanem csinosak akarnak lenni.hadd döntsük már el :)
már bocsánat,de tudomh,. mitől nézek ki jól :) azt is JÓL TUDOM,h. a saját hajammal is ha jól nézek ki,a póthaj hihetetlen sokat biztos nem művel majd. De igenis javít valamin.Nekem tetszik! ez bűn? feltalálták,ha tetszik valakinek,megveszi...
nem kell mindig azzal jönni,hogy kitudja mi lesz később.Megjegyzem csomó lány már így öltözik ( nem követem a példát,ilyen vagyok) és most akkor mindenkiből Ku*va lesz később,csak mert csinos szeretne lenni?na ne már..nem mondtam,h. miniszoknyákban fogok futkosni,az kicsit ribancos hatást keltene
kislány sem vagyok ;)
és mindenkit másképp nevelnek.Mégha póthajat is hordok,attól még nem vagyok egy neveletlen kis senki,én legalább felelősség tudatos vagyok ,és hiába engednek el a szüleim helyekre,ha tudomh,. mit szabad és mit nem ;) inkább póthaj,minthogy drogozzon a gyerek...
hagyjuk már a sztárokat.hogy jön ide Britney Spears?
póthajtól még nem lesz valaki ku*vás ;)
és nekem meg igenis paszolna. nem kell mindig a kort nézni.EGyébként te nagyon nem haladsz a korral,már bocsánat.De a mostani fiatalok igenis jó "mobilkütyükkel"rohangálnak,az h,. meg-e veszik neki a szülők,az legyen az ő gondjuk ;)
lehethogy régen jutott mindenkinek egy rongybaba,de mára már nem ígyvan.A csajos lányok csinosak akarnak lenni és nem szakadt ruhákba járni :) kicsit haladjunk a korral.
és ha mű leszek,hát legyek az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!