Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mikortól számít mű-nek egy...

Mikortól számít mű-nek egy nő? Milyen dolgoktól? Mi az, ami belefér még, illetve mi az, ami már túlzás, és ezzel már egy nő " mű"?

Figyelt kérdés

például: szoli,műköröm stb.

plasztika nélkülire gondolok...ja és kivéve még,ha nem nyávog,meg nem buta liba...szóval,ha intelligens,meg minden,de mégis azt mondanák rá,h. mű...reméllem értitek :D köszi

2009. okt. 7. 20:11
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

hát nekem éppen olyan hajam lesz...egyenes,csipőig érő szőke póthaj :)

szerintem szép...mellette van műköröm,festett haj,szoli,de nem vagyok nyávogós cicababa.nem viszem túlzásba [ ha ez még nem számit túlzásnak ] ... ugye műkörmöt azért hordok,mert nőies,épp ezért szeretem :) , az igazi körmöm nem lenne szép,mert folyton betörik,és megsárgul...

festett haj azért,mert kiszeretném próbálni azt a hajszint,nem is áll rosszul,és a póthajhoz az menne igazán :)

szoli- tetszik a barna szin,szerintem szebb.legalábbis ha szoknyát veszek fel,jobb egy barna szép láb

2009. okt. 8. 12:01
 12/30 anonim ***** válasza:
De mi a jó egy ilyen póthajban? Az oké, hogy hajszíneket próbálgatsz, de miért nem jó az eredeti hajad? Tényleg nem értem, ismeretségi körömben akik igazán népszerűek a fiúknál, azoknak egyiknek sincs póthaja, de még csak nem is ilyen lógó izé, hanem divatos, trendi, félhosszú/rövid frizurájuk van. Az ilyen lógó haj szerintem inkább a természeti népekre jellemző, akiknek kisebb dolguk is nagyobb annál, hogy fodrászhoz járjanak, nő a hajuk és kész, úgy áll ahogy áll. A másik meg az, hogy állítólag az olyen hajak jönnek most a divatba mint Oroszlán Szonjának a Csillag Születik reklámjában (hullámos/gönör, állig érő). A szolizást meg ebben a mai rasszista (cigányellenes) világban meg pláne nem értem... Szerintem az északi típusú nők szebbek, nincs vonzóbb egy hófehér porcelánszerű bőrnél. Oké, nyáron tényleg természetesebben hat egy kis barnaság, de télen a műszőrmés bundakabáthoz egy barna fej, mit mondjak, totál csőd. :( A műköröm érthető, én is azért rakattam föl, mert tönkrement a saját körmöm, ráadásul a műkörömről nem kopik le a lakk, a minta, míg az igazit akár naponta újralakkozhatnám ha azt akarom, hogy szép maradjon.
2009. okt. 8. 12:10
 13/30 A kérdező kommentje:

hát felőlem lehet mindenkinek hullámos állig érő haja,az enyém nem lesz az semmi kedvéért,:) mivel a rövid haj nekem nem passzolna,rosszul érezném magam,és ez fontosabb a divatnál.Azért lesz olyan hajam,mert nekem a hosszú paszol,szőkét szeretem,és szerintem nőies.Meg csinálhatom hullámosra [ az is nőies],egyenesre.Én így érzem jól magam. Tetszik a póthaj,elhiszem,h. másnak nem,de ez van

aki ismer az meg tudja,h. nem vagyok roma :P és ha meglátna valaki barna bőrrel sem hinné azt,h. az vagyok.Romák kicsit másképp néznek ki,már bocsánat.

szóval nekem tetszenek ezek a dolgok

persze póthaj nélkül is lehet bárki gyönyörű

2009. okt. 8. 14:09
 14/30 anonim ***** válasza:
De ha szerinted az ilyen haj passzol hozzád, akkor miért nem növesztetted meg már rég?
2009. okt. 9. 20:04
 15/30 A kérdező kommentje:

nagyon nagyon régen volt olyan hosszú hajam

azóta más a színe,és a fazonja...ha más miatt nem is,a fazonja miatt le kellett volna vágni belőle...

és nem a legegészségesebb.Vasalom,festem,stb... szóval nem nő meg,mert letörik

2009. okt. 9. 20:32
 16/30 anonim ***** válasza:
Erről eszembe jutott egy könyvből egy részlet.Szó szerint nem tudom de valahogy így volt:XY 10évig csak azért dolgozott,állt be katonának,stb hogy megkérhesse a gyönyörűséges Yvonne kezét az apjától.Mikor eljött az idő,felkereste a szőke,darázs derekú,dús keblű szerelmét.Megtartották az esküvőt,és eljött a nászéjszaka.Végre 10év után először egymáséi lehettek.És akkor Yvonne levette szőke parókáját,hosszú ruhája alól kivillantak tönk lábai,melltartójából kivette a töméseket,megszabadult fűzőjétől amitől kibuggyantak terjedelmes zsírpárnái,és rémosolygott hiányos fogsorával...
2009. okt. 9. 21:16
 17/30 A kérdező kommentje:

hm :D :D érdekes.elrettentő :D

de az én barátom tudja,h. hogyan nézek ki reggel,illetve délután

annyi természetességet hagyok magamon,h. nem tömöm ki a melleimet,és az igazi hajamat is látta :D

2009. okt. 9. 21:36
 18/30 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mennyi idős vagy???
2009. okt. 10. 09:28
 19/30 anonim ***** válasza:
megnézném hogy a derékig érő hajadat ki fogja majd begöndöríteni :D amúgy valamennyi félsz van benned hogy műnőnek néznek mert nem kérdezted volna ezt meg más esetben. én is gondolkodtam a póthajban de károsítja a hajat meg drága is (nekem) uh inkább növesztem 4 éve. nem kötni akarok,de írtad hogy a divat miatt nem lesz olyan rövid a hajad, akkor a póthaj az már nem divat kérdése...? a műkörömmel meg nincs semmi gond bár van pár ok ami miatt sárgulhat a körmöd pl májaddal van valami, gomba, illetve a bagó
2009. okt. 10. 15:16
 20/30 A kérdező kommentje:

a körmöm csak akkor sárgul be egy rövid ideig,ha belakkozom... ezért nem lakkozom,inkább tetetek műkörmöt :) mert ugye a lakk alatt nem kap levegőt...műkörmöt meg bírja

nem cigizek :D

hát póthaj azért lesz,h. mégjobban nézzek ki :P mert ugye tetszik,és paszolna...amúgy ez a fajta nem roncsolja a hajat,csak a hőillesztéses,meg ezek...hát a póthaj még nem olyan divat,( reméllem sosem lesz) (bár tuti nem lesz,nem olcsó mulatság :D) - mint az emo-ság :D ... minden második 11-12 éves az akar lenni....na nem lényeg...

2009. okt. 10. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!