Mikortól számít mű-nek egy nő? Milyen dolgoktól? Mi
az, ami belefér még, illetve mi az, ami már túlzás, és
ezzel már egy nő " mű"?
Figyelt kérdés
például: szoli,műköröm stb.
plasztika nélkülire gondolok...ja és kivéve még,ha nem nyávog,meg nem buta liba...szóval,ha intelligens,meg minden,de mégis azt mondanák rá,h. mű...reméllem értitek :D köszi
ha szolizik és műkörme van, kiszőkített haja, agyonsminkelve és plázacicásan öltözködve, akkor talán mű..azért írom hogy talán, mert szerintem akkor mondják vkire h mű, ha műmellei vannak, a szája feltöltve..meg még egy csomó átalakítás van rajta plasztikai sebész által.Mert ugye ilyenkor nem igazi rajta ez meg az,hanem mű :)
de plasztika nélkül..hát..azt hiszem az amit az első két sorban írtam.
2009. okt. 7. 20:21
3/30 A kérdező kommentje:
hhm.. értem :) köszönöm
én is így vagyok vele nagyjából:D
2009. okt. 7. 20:35
4/30 anonim válasza:
Szerintem akkor mű egy nő, ha az adottságait teljesen a visszájára akarja fordítani. Amíg csak rásegít, vagy 1-2 dolgon változtat az nem gáz, de a drasztikus beavatkozások sosem tesznek jót. Tehát egy szőke, kék szemű, tejfehér bőrű lány ha feketére festi a haját, étcsokira sütteti magát a szoliban, szemöldököt tetováltat, kilométeres műkörmöt csináltat, az szerintem már sok.
2009. okt. 7. 20:36
5/30 anonim válasza:
én akkor gondolok egy nőt/lányt műnek, ha egyszerűen látszik rajta, hogy valójában nem így néz ki. szóval pl. ha egy lány már olyan szoli barna, mintha a sütőből kaparná ki magát minden reggel vagy ha nagyon durva a sminkje, nagyon színes, 5 réteg alapozó, túl sok pirosító, túl erős rúzs. egy lány lehet attól még természetes, hogy szolizik, hogy sminkel, hogy festi a haját v hogy műkörme van, lényeg h mindenből kerülni kell a túlzásokat. 17/L
2009. okt. 7. 21:20
6/30 A kérdező kommentje:
egyet értek :) köszi a választ
szerintem is így pontos
de amúgy még várom a válaszokat,h. kinek mi számít mű-nek :)
2009. okt. 7. 22:12
7/30 anonim válasza:
Szerintem mű az, aki a természet adta adottságait megpróbálja eltakarni vagy megmásítani mesterséges dolgokkal, vagyis túl sok sminket használ, műkörme van, sokat szolizik, festi a haját, vagyis elrejti, megváltoztatja a természetes adottságait. Jha igen, bármiféle plasztika is ide sorolandó.
Persze ettől még nézhet ki valaki szépen és ízlésesen, de attól még mű marad, mert valójában nem olyan, amilyennek tűnik, és a külsőségekre mesterséges dolgokkal segít rá. Számomra ez a mű.
22/L
2009. okt. 7. 23:06
8/30 anonim válasza:
a külsőségeken kívül szerintem az is mű, akinek pl egy saját gondolata nincsen , meg ezek a divatmajmok akik csak heccből lesznek pl emosok darkosok stb meg aki télen olyan mint az étcsoki :D én is járok szoliba de olyan soha nem lennék azé :D de pl nálam a műcici nem tartozik ide, akinek ilyen olyan korrekciós műtétre van szüksége mert egy pattanás a melle stb azt megértem, de ol Geronazzo... na nem
Szerintem az arányokon múlik. Szépen sorba kell venni a testrészeit, ruhadarabjait, ha kb. ezek egyharmada úgymond mű, de a többi kétharmada normális, akkor nincs gond. Pl. nekem is volt platinaszőke hajam és akkoriban eléggé kihívó ruhákban jártam, viszont a körmöm eredeti volt. Később szelídült a hajszínem és az öltözködésem is, ekkor már bevállaltam a műkörmöt. A szemöldököm is tetkós, épp ezért pl. szolibarna már nem akarnék lenni, mert a kettő együtt szerintem már nagyon műnek hat, főleg, hogy általában sminkelek is. A smink se mindegy, hogy miylen: vagy a szemet, vagy a szájat kell erősebben hangsúlyozni, ha mindkettőt feltűnően kikenjük, az már mű (kivéve ha valami nagy alkalom van, mondjuk esküvő), de utcára szerintem túlzás lenne. A póthaj még az ami most nagyon megy, hát az szerintem iszonyú mű. Mondjuk ismerek olyan csajt, akinek vállig érő póthaja van, ez teljesen oké szerintem. De ezek a derékig érő szögegyenes póthajak nagyon gázosak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!