Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Avon...

Mi a véleményetek az Avon termékekről?

Figyelt kérdés
Nem rendeltem még Avon terméket és szeretném tudni h megéri e. Jó a minősége? Használnak-e? Köszi a válaszokat.

2013. jún. 4. 18:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Rúzsok , parfüm, körömlakk, szempillaspirál , tusfürdő bejöttek, elégedett vagyok velük. :)

Szemfestéket többet onnan nem rendelek, szerintem nagyon rossz minőségűek. Többször rendeltem - hátha... De nincs színe, kb 1 óra múlva felmegy a szemhéjam ráncaiba. Illetve most rendeltem egy arcmaszkot, az sem jön be... :/

2013. jún. 4. 19:14
 2/9 anonim válasza:
Solution arctisztító csomagot használok egy éve imádam. :) De sajnos a legtöbb körömlakkjuk minősége katasztrófális :( 18L
2013. jún. 4. 19:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is megvagyok elégedve szinte mindennel, mondjuk a szemfestétek tényleg nem valami jók.
2013. jún. 4. 19:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Testpermetek,parfümök, szemceruzák,rúzsok,szájfények jók. A körömlakkok rémesek, este kifestem a körmöm másnap reggel már le van pattogva ez a saját márkás.A color trendesnek pedig nem olyan a színe mint a képeken és konkrétan szinte átlátszó,bár ez legalább kitart egy darabig.

Ja,még a lábápoló termékeket is bírom, főleg a radírozókat, kellemes illata van és a testápolók,kézkrémek is bejöttek :) 18/l

2013. jún. 4. 20:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Még egy amivel megjártam, ilyen szemhéjfesték ami stift/rúzs alakban van. Bár több éve vettem,de nem fogyott el,nem lehet rendesen felvinni és összeáll elegánsan követve a szemhéj apró gyűrődéseit. 18/l
2013. jún. 4. 20:17
 6/9 anonim ***** válasza:
a körömlakkok nagyon drágák és nagyon rémesek is, más körömlakkok 1-1,5 hétig bírják nálam, ezek meg 2-3 napon belül lejönnek, szóval körömlakkot semmiképp se rendelj. hajvégápoló, parfüm, lábkrémek szerintem jók. mást még rendeltem, szóval ennyt tudtam mondani.
2013. jún. 4. 20:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom a többi válaszoló hogy festi a körmét, nekem eddig ami avonos lakk, azzal abszolút meg vagyok elégedve. A gyorsan száradó és a matt lakkok nem olyan tartósak, de a hosszantartó típus az tényleg hosszan tart.

A szemsminkről nem tudok nyilatkozni, tust rendeltem még évekkel ezelőtt az semmit nem ér. A többi válaszoló meg megpróbálhatná azt, hogy előtte lealapozza a szemhéját, vagy szemhájalapozót tesz fel, és akkor valószínű kevésbé gyűlik a szemhéjráncba. De ha alapozással együtt is odagyűlik, akkor vegyétek semmisnek amit mondtam, ezekről tényleg nem tudok nyilatkozni.

Parfümök, tusfürdők, testpermetek is nagyon jók, nekem bejönnek. Az arctisztító termékeik is jók.

2013. jún. 4. 21:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem csak a samponok jöttek be (Naturals), mert nem kell utánuk balzsam, kifésülhető a haj.

Viszont krémeket már nem vennék.

Nem tiszta termékek, tele vannak mérgekkel és kőolajszármazékokkal. Avonos árban simán találsz olyat, amivel nem ártasz a bőrödnek. Ha van vmi bőrproblémád, akkor nem érdemes súlyosbítani.

Egy avonos körömlakkot én is kaptam egy tanácsadónő barátnőmtől. Azért adta nekem, mert neki is 1 nap után lepattogzik. Asszem, nekem sem bírta 2 napnál tovább. És már mástól is hallottam, h nem olyan a színe, mint a katalógusban.

Aki kicsit is jártas a photoshop-os dolgokban, látja, hogy a katalógusban szinte minden fel van javítva. Olyan szabályosak, szépek a nők, a színek, hogy ilyen a valóságban nincs. Sokszor nincsenek pórusaik a nőknek. És így reklámozzák az arckrémet... hát kösz, inkább kihagyom.

A szájuk, az arcuk kontúrjai... abszolút nem életszerűek.

Egyébként ajánlom mindenkinek a krémmánia oldalát (www.kremmania.hu), kozmetikai termékekre egyenként rá lehet keresni, és elolvasni sok-sok véleményt olyanoktól, akik már használták az adott terméket. Nekem nagyon sokat segített ez az oldal, és én is rendszeresen írok tapasztalatokat.

2013. jún. 5. 08:41
 9/9 anonim ***** válasza:

azt még hozzátenném, hogy a körömlakkok drágák is. főleg úgy, h lehet, h nem pont olya lesz a színe, mint a papíron volt.

900-1200 ft-ok az avonos lakkok. bemész egy drogériába, és fele ennyiért kapsz vagy 5-6 márkát, van választék.

én tegnap 2 NYC lakkot vettem, az egyik 495, a másik 595 ft volt. ezeket amúgy dícsérik körmös blogokon.

2013. jún. 5. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!