Mi a véleményetek az Avon termékekről?
Rúzsok , parfüm, körömlakk, szempillaspirál , tusfürdő bejöttek, elégedett vagyok velük. :)
Szemfestéket többet onnan nem rendelek, szerintem nagyon rossz minőségűek. Többször rendeltem - hátha... De nincs színe, kb 1 óra múlva felmegy a szemhéjam ráncaiba. Illetve most rendeltem egy arcmaszkot, az sem jön be... :/
Testpermetek,parfümök, szemceruzák,rúzsok,szájfények jók. A körömlakkok rémesek, este kifestem a körmöm másnap reggel már le van pattogva ez a saját márkás.A color trendesnek pedig nem olyan a színe mint a képeken és konkrétan szinte átlátszó,bár ez legalább kitart egy darabig.
Ja,még a lábápoló termékeket is bírom, főleg a radírozókat, kellemes illata van és a testápolók,kézkrémek is bejöttek :) 18/l
Nem tudom a többi válaszoló hogy festi a körmét, nekem eddig ami avonos lakk, azzal abszolút meg vagyok elégedve. A gyorsan száradó és a matt lakkok nem olyan tartósak, de a hosszantartó típus az tényleg hosszan tart.
A szemsminkről nem tudok nyilatkozni, tust rendeltem még évekkel ezelőtt az semmit nem ér. A többi válaszoló meg megpróbálhatná azt, hogy előtte lealapozza a szemhéját, vagy szemhájalapozót tesz fel, és akkor valószínű kevésbé gyűlik a szemhéjráncba. De ha alapozással együtt is odagyűlik, akkor vegyétek semmisnek amit mondtam, ezekről tényleg nem tudok nyilatkozni.
Parfümök, tusfürdők, testpermetek is nagyon jók, nekem bejönnek. Az arctisztító termékeik is jók.
Nekem csak a samponok jöttek be (Naturals), mert nem kell utánuk balzsam, kifésülhető a haj.
Viszont krémeket már nem vennék.
Nem tiszta termékek, tele vannak mérgekkel és kőolajszármazékokkal. Avonos árban simán találsz olyat, amivel nem ártasz a bőrödnek. Ha van vmi bőrproblémád, akkor nem érdemes súlyosbítani.
Egy avonos körömlakkot én is kaptam egy tanácsadónő barátnőmtől. Azért adta nekem, mert neki is 1 nap után lepattogzik. Asszem, nekem sem bírta 2 napnál tovább. És már mástól is hallottam, h nem olyan a színe, mint a katalógusban.
Aki kicsit is jártas a photoshop-os dolgokban, látja, hogy a katalógusban szinte minden fel van javítva. Olyan szabályosak, szépek a nők, a színek, hogy ilyen a valóságban nincs. Sokszor nincsenek pórusaik a nőknek. És így reklámozzák az arckrémet... hát kösz, inkább kihagyom.
A szájuk, az arcuk kontúrjai... abszolút nem életszerűek.
Egyébként ajánlom mindenkinek a krémmánia oldalát (www.kremmania.hu), kozmetikai termékekre egyenként rá lehet keresni, és elolvasni sok-sok véleményt olyanoktól, akik már használták az adott terméket. Nekem nagyon sokat segített ez az oldal, és én is rendszeresen írok tapasztalatokat.
azt még hozzátenném, hogy a körömlakkok drágák is. főleg úgy, h lehet, h nem pont olya lesz a színe, mint a papíron volt.
900-1200 ft-ok az avonos lakkok. bemész egy drogériába, és fele ennyiért kapsz vagy 5-6 márkát, van választék.
én tegnap 2 NYC lakkot vettem, az egyik 495, a másik 595 ft volt. ezeket amúgy dícsérik körmös blogokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!