Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok nektek milyen a Fiú/Fér...

Lányok nektek milyen a Fiú/Férfi ideálotok?

Figyelt kérdés
leginkább a külső érdekelne:P dea belső is jöhet persze:)

2013. jún. 4. 12:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Zolinak most tök jó rövid haja lett:DD És örülök hogy végre valaki egy vizilabdázott hozott fel példaként:D Köszönjük:)
2013. jún. 4. 14:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Justin bieber nem zseléz,hanem hajlakkoz...:D csak úgy mellékesen megjegyzem,
2013. jún. 4. 14:37
 13/18 A kérdező kommentje:
justin bieber nem csak hajlakkoz..hanem vasal vaxol,szárítstb..cask úgy megjegyezném..:DD onnan tudom mert nekem is hasonló hajam van:D
2013. jún. 4. 15:07
 14/18 anonim ***** válasza:
szerintem JB se néz ki rosszul, vagyis nekem bejön, ahogy mostanában kinéz, pl.: a legújabb klipjéban, de régebben szerintem is gáz volt. de mondjuk nekem még az Eric Saade és Kucsera típusú pasik is bejönnek külsőre. belső: meg legyen vicces, megértő, és viseljen el engem :) kb. ennyi
2013. jún. 4. 19:55
 15/18 anonim ***** válasza:
Hah, igények vannak, de vajon mit adunk cserébe? 160cm-t 67 kg-val? :D
2013. jún. 4. 20:03
 16/18 anonim válasza:
Belsőleg: legyen romantikus ( ne túlságosan nyálas csak mondjon cukiságokat, meg ilyenek de attől még ne legyen lányos), legyen vicces, külsőleg: kb. olyan mint Justin Bieber, Jeydon Wale vagy Benjamin Lasnier vagy valami hasonló :)
2013. jún. 7. 15:15
 17/18 A kérdező kommentje:
értem kösznöm a válaszokat:) én kb olyan vagyok amit az utólsó írt!
2013. jún. 7. 16:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy külső alapján engem a magas, szálkás testű, nem izompacsirta, vastagabb ajkú, borostás, sötét,kicsit hosszabb hajú férfiak vonzanak igazán. Utálom a felállított hajat.
2013. júl. 3. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!