Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem tudok többet fogyni,...

Nem tudok többet fogyni, szerintetek hogyan vagy mit kéne csináljak? (15/L)

Figyelt kérdés
172 cm vagyok és 49 kg,tudom, hogy ez így kevésnek tűnik, de még így sem tetzsem magamnak mert nem elég lapos a hasam, mit tegyek h lefogyjak? Sportolok röplabdázok,és futok szinte minden nap de nem segít! Szerintetek?

2013. jún. 3. 17:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,mondták már sokan h probáljak meg hízni..., de ha pl. valaki nem elégedett a hasával akk h akarna hízni..? szoval ezért szeretnék valami olyan módot kitalálni amitöl esetleg nem fogyok de nem is sokat hízok,ha ez lehetséges egyáltalán..! :)
2013. jún. 3. 20:26
 12/15 anonim ***** válasza:
172 és 49 kiló az így is már határ eset. ha még most is kövérnek látod magad, az betegség, és keress fel egy orvost!
2013. jún. 4. 11:21
 13/15 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem megyek a orvoshoz, mert nem vagyok beteg, nem vagyok bulémiás sem anoreksziás sem semilyen "iás"! amugy meg valoszinüleg nem csinálok semmit mert ugyis most elkezdtem rockyzni(tánc) és az minden másodiknap folyamatos mozgás ugyhogy én ezzel eldöntöttem hogy mit csinálok..mozgok! :)
2013. jún. 4. 17:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Neked nem fogynod kéne hanem hínod, mert ennek nagyon nem lesz jó vége! Az egészségeddel játszol!!!
2013. jún. 6. 16:38
 15/15 anonim ***** válasza:
*híznod! Előző voltam.
2013. jún. 6. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!