Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék gyorsan fogyni?

Hogyan tudnék gyorsan fogyni?

Figyelt kérdés

Az lenne a helyzet, hogy a felsőtestemmel semmi gond, hanem a fenék,comb az ami nem teljesen arányos a testem többi részével. Sajnos ezekre a helyekre hízok legkönnyebben. Úgy másfél hónap alatt kéne leadnom kb. 5 kilót, de a guggolgatás, lábemelés csak izmosított eddig,amitől még tömzsibbnek látszott a lábam. Fogyókúra, mint diéta, nem nagyon jön számításba, mivel nem eszem nagyon sokat, és változatosan is táplálkozom.Valami mozgásprogram kellene itthonra. Bocsi a hosszú leírásért.

(19/L , 165cm magas, 57kg)

2013. márc. 28. 10:21
 1/8 anonim válasza:
szerintem fuss legalább heti 3x és kerüld a cukros és zsíros kajákat:)
2013. márc. 28. 10:36
 2/8 anonim ***** válasza:
A gyors fogyás nem jó, lassan kell leadni a pluszt, és akkor tartós lesz. Ha keveset eszel és változatosan, akkor elvileg jó, viszont annyira mégsem, ha ennek ellenére nem fogysz. Egészséges étkezéssel az ember fogy (ha van miből, van honnan). Én youtube-os videóról tornázok, pl popsugartv csatornán (nagyon aranyosak a lányok, szerintem érdemes megnézned), vannak direkt lábformálók (skinny jeans címszóval keress). Ha izmos a lábad, attól nem lesz tömzsibb, csak tónusosabb.
2013. márc. 28. 10:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Mit értesz gyors alatt? A normális fogyás heti fél maximum 1 kiló! 3-4 legalább 40-60perces aerob edzés( futás(ehhez kell normális cipő , hogy ne rontsd el az izületeid), bicikli, ugrálókötél stb.) + DIÉTA = minőségi étkezések , sokszor kevés, 0cukor

Mivel nincs helyi zsírégetés ezért hogy csak innen vagy onnan fogysz olyan nincs, mindenhonnan le fogsz adni valószinüleg. ezeket a cikkeket olvasgasd - [link]

2013. márc. 28. 13:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért akarsz fogyni? Tökéletes alakod van!
2013. márc. 28. 15:01
 5/8 skyton válasza:
A fogyáshoz diéta is kell... És nem az a lényeg, hogy keveset egyél, hanem, hogy mit eszel és mikor.
2013. márc. 28. 15:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Másfél hónap alatt pont lehet 5-6 kg-t fogyni (heti 0,5-1 kg fogyás a normális). Tartsd meg továbbra is a guggolást, lábemelegést, hasazz is, hogy az izmaid megmaradjanak, ne abból fogyj. Viszont iktass be aerob, kardió edzéseket is. Ha jársz konditerembe, akkor futópad, szobabicikli, ellipszis tréner, ha nem, akkor kint fuss és biciklizz. Egyél sok fehérjét, húst (leginkább csirkét), sovány túrót, sovány sajtot, natúr hoghurtot, tojást, zöldségeket, gyümölcsöt (a banánnal vigyázz), igyál napi 2,5-3 liter vizet. Kerüld az üdítőket, a nasikat, olajos, zsíros, lisztes ételeket, és a gyors kaját (csoki, chips, pizza, hamburger, hot dog, fehér kenyér, tészta, pékáru, ilyesmik. ) Viszont ne vonj meg magadtól semmit komolyabban, a mértékletesség a lényeg. Nyugodtan egyél néha valami olyat, amit megkívánsz, de nem építhető bele a fogyókúrába napi szinten, persze ne hányásig. Vagy ha úgy könnyebb, napi 1 kocka csokitól sem lesz semmi bajod. Ja, és ne koplalj, napi 1200 kalória alá ne menj! Szedj multivitamint, hogy ne gyengüljön le az immunrendszered, mert akkor állandóan beteg leszel, akár hiánybetegség is kialakulhat. Kis mértékben fogyaszthatsz olajos magvakat, segíti az anyagcserét. Nekem is így sikerült lefogyni háromnegyed év alatt 38 kilót! Nem szenvedtem egyáltalán, jól éreztem magam, azóta is tartom a súlyom. Sok sikert! :)

Utolsó előtti: honnan tudod, hogy tökéletes az alakja? Nem a kiló a fontos, hanem a zsír/izom arány.

2013. márc. 28. 16:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja, a vizedet ízesítheted citrommal, vagy ha nem bírod a savanyút, adj hozzá édesítőszert is, kész az energiaszegény limonádé. :) A zöld tea is jó hatással bír, gyorsítja valamennyire az anyagcserét (ez nem egyenlő a fogyással, de nagy pozitívum)
2013. márc. 28. 16:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Igazán hasznos válaszokat kaptam :) Igyekszem ezt mind betartani.
2013. márc. 29. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!