52/63 anonim válasza:
Te vagy a képen nem kell tagadni....
53/63 anonim válasza:
úristen mennyi hülye van itt :D sokan még mindig nem vágják hogy nem te vagy a képen :D nyugi én fel tudtam fogni hogy mi volt ezzel a szándékod. amúgy szép munka ;) nem mondom hogy szép lett a csaj a retusálás után de tényleg kihoztad belőle a legtöbbet :D
54/63 anonim válasza:
Huuu... hát maradjunk annyiban, hogy még gyakorold a képszerkesztést, ez még nem meggyőző. :D
Még ha belevesszük, hogy némi kontraszt-fényerő állítgatással megszerkesztette utólag a lány, akkor sem lenne hiteles. :D A szem, meg a szemöldök asszimetrikus gyanúsan, az orr anatómiai fail, kicsit jacko-ra hasonlít, de a gyakorlatban lehetetlen lenne még műtéttel is elérni ilyet. :D
De egynek nem rossz. :D Ha ezek jó helyen lennének, meg a bőr sem lenne ennyire életszerűtlen, akkor egész meggyőző lenne. :D
56/63 anonim válasza:
Nem kellett volna túlságosan ki photosoppozni!
10/4
57/63 A kérdező kommentje:
Na azért nem kell ennyire lebecsülni a munkát az eredeti kép borzasztóan zajos és nagyon kicsi és rossz felbontású volt :) Ami kép meg született szerintem simán elmegy egy átlagos tinilány facebook profilképének... :D Ők szokták ilyen extrém mód elkenni az arcukat. Szóval a kép ahogy láttam több embert megtévesztett így a célnak megfelelt.
2013. jún. 1. 13:38
59/63 anonim válasza:
1től 10-ig szép vagy, de 11 után találkoznék veled bizony a szívroham vinne el
60/63 anonim válasza:
bazzeeeg, majdnem lefordultam a székről :DDDD
qrvanagy arc vagy! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!