31/63 anonim válasza:
mondd, hogy egy troll vagy, és az eredeti kép az csak egy vicc
32/63 anonim válasza:
még mindig nem értem ge.ci de sírok :D nagyon nagy forma vagy.
33/63 anonim válasza:
Kétségtelen, profi munka. Kérdező, pedig már belédszerettem...De most a padlóra küldtél :( :D
34/63 anonim válasza:
Az a "szemöldök" micsoda? Odafestesz egy vastag csíkot, mintha az autópályán kellene szaggatott vonalat mázolni. Szerinted ez az útszéli tahókat leszámítva kinek tetszik?
35/63 A kérdező kommentje:
a képet random találtam a neten és kipróbáltam mit tudok kezdeni vele. :) Ne higgyetek senkinek és semminek. :D
2013. jún. 1. 00:32
36/63 anonim válasza:
Ez most tényleg valódi? Mert már 4-5éves számítógép játékokba láttam ilyen grafikájú arcokat.
37/63 anonim válasza:
AZTAKUVA:D DD megrémültem, neharagudj de nem számítottam, h ennyit javít ez a parasztPS:D
39/63 anonim válasza:
Party szemöldök. :D Annyira átretusáltad a képet, hogy szinte rád se ismerni az eredetin..
40/63 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a képen. Szerencsére. De azért nagyon büszke voltam magamra mire ezt kihoztam.
2013. jún. 1. 00:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!