Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok! Ti hogy csináljátok,...

Csajok! Ti hogy csináljátok, hogy legyen magatokra idő egy kicsit?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Bővebben kifejtve?
2013. máj. 30. 17:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Mire szeretnél időt szánni? Úgy pontosabban lehet válaszolni.
2013. máj. 30. 18:33
 3/6 A kérdező kommentje:
szépítgetésre gondolok:) szemöldök kiszedés, körömfestés stb.
2013. máj. 31. 10:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Szemöldök szedés: nekem gyorsan nő, szóval minden nap vagy minden másnap kiszedem azt az 1-2 rövidke szálat, kb 5 percet vesz igénybe. Este a fürdés után szoktam csinálni.

Körömlakkozás: Mostanában már nem lakkozom, de van kb. 80-85 lakkom, régen 3-4 naponta váltogattam a színeket. Elég rutinos voltam, szóval 10 perc alatt felkentem, száradás közben meg tanultam, olvastam.

Hajmosás, formázás: minden szerdán és vasárnap mosom, kb 15 perc alatt megvan, éjszaka alvás közben szárad meg, reggel felkelek fél órával hamarabb, hogy belőjem (vasalás, göndörítés).

A többi dolgot is általában szerdán és vasárnap szoktam intézni, ekkor általában mindig szabad a délutánom és az estém, nem dolgozom, vagy ha mégis, akkor tolódik egy nappal előre vagy hátra. Ilyenkor szoktam szőrteleníteni, arcpakolást feltenni, leradírozni a bőröm, esetleg lábápolást végezni, ha szükséges (bőrkeményedések eltávolítása, körömvágás, krémezés), testápolózni fürdés után. Kb háromnegyed óra alatt megvan minden a fürdést nem számolva, ami olyan 20-25 perc pluszban.

A hét többi napján csak egy gyors, 10 perces zuhany. Reggel csak fogat mosok, arclemosóval áttisztítom az arcom, krémezek, sminkelek (kb. negyed óra összesen), este pedig lemosom a sminket, arcápolás szintén, zuhany és fogmosás, ez is nagyjából 15 percet vesz igénybe.

Valamit tuti kihagytam, ha van olyan, amit nem olvastál itt, de érdekelne, kérdezz rá. :)

21l

2013. máj. 31. 12:26
 5/6 anonim válasza:
én minden szombaton szépitkezem hab fürdő,maszkok ,stb.minden ami belefér muszáj időt szánni magadra
2013. máj. 31. 18:53
 6/6 anonim válasza:

Ha elfoglalt vagy akkor is meg lehet oldani.Nekem sincs túl sok időm, de azért beleszorítoma dolgokat.

Szemöldök szedés az két naponta 5 perc. A manikűrözést, film nézés, vagy az esti híradó közben is megtudom csinálni.

A reggeli smink az 10 perc vagy annyi se, tudsz gyorsítani a dolgokon, ha több mindent összekötsz. Én pl ébredés után megmosom arcom, utána egyből bekenem hidratálóval, amíg az beivódik elintézem a fogmosást, utána meg kezdhetem is az alapozást.

Az arcradírozást érdemes hajmosáskor csinálni, mert akkor jól felázik már hozzá a bőröd és megpuhul a gőztől, így nem kell külön időt szánni arra, hogy összefogd a hajad és a csap fölé hajolva pepecselj.

Hajformázást illetően, meg, ha keresgélsz a neten találhatsz egy csomó gyorsan és könnyen elkészíthető frizurát, kontyot, ami egy kis gyakorlás után minden reggel három perc alatt meg van.

Sajnos nekem sincs túl sok időm szépítkezni, de így szerintem mindenkinek juthat rá, remélem neked is segít;)

2013. jún. 2. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!