Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egészen pici mellre melltartó?

Egészen pici mellre melltartó?

Figyelt kérdés

sziasztok, a kérdésem az lenne hogy pici.. de tényleg elég pici ( 75A vagy kisebb 75B) mellre milyen melltartót vásároljak? nagyon sokat fogytam és persze a mellem ment le először. olyasmi melltartót szeretnék ami szépen 'felnyomná és kerekítené' csak nem tudom hogy erre melyik forma lenne alkalmas. annyira utálom hogy ilyen pici. valakinek van rá jó ötlete?

előre is köszönöm szépen az értelmes válaszokat!

2013. máj. 29. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Kínaiba lehet kapni egész szép push up melltartókat :) nekem is 75/B kell és szép lesz tőle a cicim :) persze nem mindegyiknek jó a formája,ezért kell felpróbálni és akkor meg látod melyik áll jól...
2013. máj. 29. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
New Yorker!!! Én is ott vettem, nekem is pici... :/
2013. máj. 29. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért a 75B az már nem annyira pici, szerintem az pont kellemes méret. Sokféle melltartót lehet kapni rá, nézelődj kicsit neten.
2013. máj. 29. 19:15
 4/5 A kérdező kommentje:
igazából azt nem tudom hogy olyan kéne ami alul vagy oldalt szivacsos? tehát ami alulrol tolja feljebb vagy oldalról összébb :S fogalmam sincs milyet keressek :(
2013. máj. 30. 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem is A-s mellem van de push-up ba B-nek tűnik mondjuk nekem feszes és kerek cicim van szóval sima push up-ot hordok de az jobb ami oldalról emeli meg szerintem
2013. máj. 30. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!