Valaki elmagyarázná ezt a melltarto méret dolgot?
Figyelt kérdés
16L vagyok..magassagomhoz kepest(160cm) nagyok a melleim emiatt fogyozom mindegy nemis ez a lenyeg.Most 75D melltarto van rajtam ugyerzem ezjo meg szep benne a dekoltazsom is..de volt hogy 75C ben is jolereztem magam..az akkor szokott inkabb jo lenni amikor fogyok kicsit..most a 75 meg a D az nagynak vagy atlagosnak szamit?Eddig csak felvettem ami kenyelmes de sok kerdest olvastam itt ezzel kapcsolatban belezavarodtam es nem ertem.2013. máj. 10. 15:34
1/14 A kérdező kommentje:
ja azt hozzateszem hogy ez a 75D ugy kenyelmes hogy szuken van a pant..
2013. máj. 10. 15:35
2/14 anonim válasza:
És a súlyod mekkora? Amúgy biztosan nagy méret, nekem is 70/D vagy 75/D, a súlyingadozástól függ. 173 cm - 60 kg körül még 75 a hátkörméretem, de 58-57 kg-tól már inkább 70-es. Alig találok magamra melltartót, mert közben meg XS-es felső kéne ezt leszámítva. Nem az a brutál nagy, épp optimálisan nagy méret szerintem, bár a te magasságodhoz talán egy kicsit tényleg túl nagy. De nem biztos, hogy ha fogysz, onnan is lemegy, nekem se ment le, sőőt a kosárméret marad D mindig is.
3/14 anonim válasza:
A 75-ös méret nagynak számít, nekem a 167 centimhez 75-ös a hátam, de nekem alapból széles a mellkasom, vállam.
Szóval nem árt fogynod.
4/14 A kérdező kommentje:
koszonom,ezert szoktam altalaba magassarkut hordani ugy 170vagyok..amugy 60kg de naggyabol eloszlik nem folyok szet meg regen sokat edzettem 10kilot szeretnek fogyni mar elkezdtem ezen a heten 1,5ment le
2013. máj. 10. 15:46
5/14 anonim válasza:
Ja, én nem is a külső miatt írtam, csak az egészséged miatt. :)
6/14 anonim válasza:
75ös méret nagy???? te észnél vagy????? O.o
amúgy a mérettel ne foglalkozz, mert szinte nem találsz két egyforma méretet más típusból
7/14 anonim válasza:
Bizony, hogy nagy! 160 centis magassághoz, ne viccelj! Az 10 kiló plusz, jól írja a kérdező.
8/14 anonim válasza:
a kérdező a D-s kosárméretet tartja nagynak... tudod egyáltalán mit jelent a 75ös jelzés??? akinek kisebb, annak már látszanak a bordái! 70esnél kisebb melltartót meg nem is gyártanak!
9/14 anonim válasza:
amúgy én 85/90est hordok, D-st, 160cm vagyok szintén, és kb 15kg feleslegem van...
és ismétlem, 70nél kisebbet NEM GYÁRTANAK!
10/14 A kérdező kommentje:
kicsit megnyugodtam hogy 160cmhez Nagy melltartot hordasz mert en pl kenyelmetlenul erzem magam:/ Meg ranezesre se kicsi ez a melltarto Am.. de rem fogyok mellbol koszi a valaszt
2013. máj. 12. 01:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!