Valaki elmagyarázná ezt a melltarto méret dolgot?
Figyelt kérdés
16L vagyok..magassagomhoz kepest(160cm) nagyok a melleim emiatt fogyozom mindegy nemis ez a lenyeg.Most 75D melltarto van rajtam ugyerzem ezjo meg szep benne a dekoltazsom is..de volt hogy 75C ben is jolereztem magam..az akkor szokott inkabb jo lenni amikor fogyok kicsit..most a 75 meg a D az nagynak vagy atlagosnak szamit?Eddig csak felvettem ami kenyelmes de sok kerdest olvastam itt ezzel kapcsolatban belezavarodtam es nem ertem.2013. máj. 10. 15:34
11/14 anonim válasza:
a 75 a hátad körmérete, a D a kosáré. 75höz valóban nagy a D kosár, szóval az nem baj, ha abból fogysz. de 75nél kisebb melltartóméretre ne hajts, mert az már a pálcika kategória!
neki 75ös körmérete van. mutasd már meg rajta azt a 10 kiló pluszt!!
12/14 anonim válasza:
8-as
a kérdező mindkettőről kérdezett, hogy nagynak számít-e.
"most a 75 meg a D az nagynak vagy atlagosnak szamit?"
13/14 anonim válasza:
De létezik kisebb is, mint a 70-es. Bár lehet külföldre kell menni érte. De elég csak Bécsig.
A bordákkal kapcsolatban meg akin nincs felesleg, annak egy kicsit kilátszanak a bordái.
És megnyugtatlak, tudom mit jelent a 75-ös.
14/14 anonim válasza:
De azt honnan veszitek, hogy 65-ös fog kelleni a kérdezőnek, miután lefogyott? Ő maga írja, hogy van rajta egy tízes, tehát ne vonjuk már kétségbe. Meg a hátkörméret is alátámasztja. Könnyen lehet, hogy a 70-es is elég lesz neki, nem biztos, hogy 10 centi lejön onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!