Hány éves kortól lehet tetoválásom szülői beleegyezés nélkül?
ez helytől isfügg :) nekem pl ismerősöm csinált tetkót amikor 12 voltam, meg nemrég (15leszek)... ő nemkérdezte hány éves vagyok :P
de múgy volt barátom 16 és van neki 3 tetkója, amit rendes szalonban csináltatott...
Igazából tökmindegy, hány éves vagy, meg fogják csinálni sok helyen... Hiszen rengetegen a pénzre mennek.
Viszont ha adhatok egy tanácsot: 12 éves korom óta akarok tetoválást, de világ életemben volt bennem annyi józanság, hogy tudtam, ha olyan korán csináltatok, meg fogom bánni, mert még nincs kiforrva az egyéniségem. 19 elmúltam, mikor az első tetoválásomat megcsináltam, akkor éreztem úgy, hogy teljes hittel tudok dönteni, és egész életemben büszke leszek rá. Lassan 21 leszek, 1 hónap múlva újabb tetoválást csináltatok... És boldog vagyok, hogy nem előbb kezdtem el ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!