Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezektől a tablettáktól nőne a...

Ezektől a tablettáktól nőne a mellem?

Figyelt kérdés

Lány vagyok,és a melleim olyan kicsit hogy nem lehet rá kosaras,normális melltartót kapni.Az A-s melltartó is óriási.18 éves vagyok,és mielőtt bárki azt mondaná,nem már nem fog magától nőni.13 évesen amikor megjött akkor nőtt "ekkorára" azóta nincs változás.

Ezek a pirulák: [link]

Azért gondoltam erre mert valamitől a transzvesztitáknak is megnő a mellük a hormonkezelés alatt,tehát reményeim szerint nekem is.Így úgy nézek ki mint egy 10 éves kisfiú.Eszméletlenül torznak látom magam!Szerintetek működne?

2013. máj. 26. 02:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, kérlek ne mérgezd magad ilyennel! Gondolod, ha egy ilyen pirula hatna, akkor nem mászkálna mindenki nagy mellekkel az utcán? :)

Mellesleg nem tudom mi van ebben a készítményben, ez a ,,raw glandular hormone" akármit jelenthet. Jó esetben semmi nem történik. Viszont ha ösztrogének vannak benne, és mindenféle orvosi vizsgálat nélkül elkezded szedni, akkor elég sok mellékhatása lehet (az ösztrogén felelős a mell fejlődéséért): összezavarhatja a menstruációt, fokozza a trombózishajlamot, epekő, migrén is kialakulhat, meg fontos lenne egy májfunkciót és vesefunkciót is nézni a laborban, hogy le tudná-e bontani, és ki tudná-e üríteni a szervezeted.

A traviknak pedig véleményem szerint legtöbbször a műtéttől nő meg a mellük.

Nagyon gondold át ezt, én lebeszélnélek róla maximálisan. Elvégre egyszer élünk, és én nem mérgezném olyan valamivel a szervezetem, amiről nem tudom, hogy micsoda pontosan. Mert azért valljuk be, ez, hogy ,,emlő kivonat" nem túl meggyőző.

Ha annyira zavar, akkor gyűjts műtétre inkább, de én orvostanhallgatóként azt mondom, hogy ezt ne.

2013. máj. 26. 06:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne mérgezd magad semmiféle sz@rral. Inkább a műtétet válaszd. Nekem volt és egyáltalán nem bántam meg!
2013. máj. 26. 06:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Ez esetben nem veszem meg.A műtéten én is gondolkoztam,de nem nézne ki hülyén?Nem akarnék nagy,csak átlagos melleket,de olyanokat hallottam hogy az olyan lapos lányoknál mint pl én,teljesen kirajzolódik a szilikon körvonala,és sehogy sem lehet szépen,természetesen megcsinálni.
2013. máj. 26. 06:40
 4/9 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Itt pl elég nagy a változás, de nem rajzolódik ki a szilikon.

2013. máj. 26. 06:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Alapszabály: ismeretlen pirulákat ismeretlen embertől nem veszünk meg, és pláne nem vesszük be őket. Mégpedig ez egy totálisan ismeretlen valami.

A plasztikai sebészet esetén pedig te választod ki, milyen melleket akarsz. Egyszerűen megbeszéled az orvossal, hogy nem labdákat, hanem "normál" méretű melleket akarsz.

De ilyen ismeretlen izéket, pláne hormontartalmúakat orvos nélkül nehogy bevegyél...

2013. máj. 26. 07:01
 6/9 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

Nekem egyáltalán semmi mellem nem volt, A kosár is nagy volt. Most teljesen természetesnek tűnik, nem lufi. Nem bántam meg, örülök, hogy rászántam magam.

2013. máj. 26. 07:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Csatlakozom, ismeretlen eredetű tablettát nem kapkodunk be! Érdemes utánaolvasgatni, a legjobb esetben nincs hatása, de sajna előfordul, hogy mérgezést okoz, stb.

Ha van párod, és nem ellenjavallt, akkor esetleg próbálkozz meg a fogamzásgátlóval. Nekem másfél kosárméretet nőttek a melleim, igaz hogy magas hormontartalmú gyógyszert szedek. De a lényeg, hogy előtte normálisan kivizsgáltak, és csak utána kezdtem el szedni.

Hosszútávon meg a szilikon a megoldás. Ezt én is tervezem, mert ha abbahagyom a gyógyszert, nyilván megint összemennek a melleim, viszont csak szülés után. Egyrészt mert minél tovább akarom húzni, mert közben fejlődik a technológia, ma a tíz-húsz évvel ezelőtti megoldások igen elavultnak számítanak, szóval valószínűleg tíz év múlva már még sokkal jobb minőségű, biztonságosabb, természetesebb hatású melleket tudnak csinálni.

Másrészt azért, mert a terhesség-szülés megviseli a melleket is, jó eséllyel utána úgyis újra műteni kell. Így megússza az ember egy műtéttel.

2013. máj. 26. 08:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Nehogy megvedd ezt a bogyót, először is nemváltoztatáson áteső férfiaknak van kitalálva, és szerintem nekik is veszélyes lenne ezt beszedni.

Az ilyen dolgokat orvosi felügyelet mellett lehet csak szedni, (egyszer néztem egy műsort) gyakran azok sem hatnak amiket egy orvoscsapat ad az alanynak.

A mellműtétet nagyon természetesre is megtudják csinálni, csak az emberek elsőre két lufira asszociálnak ha meghallják a plasztika szót.

2013. máj. 26. 14:59
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem se pirula se plasztika. 1000x inkább járnék egy olyan lánnyal akinek alig van melle, mint egy plasztikáztatottal. őszintén mondom;)
2013. máj. 26. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!