Előre kevert (tehát nem a rendes henna por! ) henna hajfesték mennyire tartós, vagy van ebből színező is? Ezektől a kikevert henna festékektől vörös árnyalatú lesz a hajam (nem örülnék ha igen)?
Figyelt kérdés
Pár hónapja nem festettem a hajam,világos volt és a barna amilyenre festettem megkopott már rendesen rajta. Leakarom növeszteni és ezért át akarok térni színezőre.Van ami nem olyan mint a palette színezői,hogy 24 vagy mennyi hajmosásig tart papíron de igazából örökre?Használtam már ilyet is de a második alkalom után(kb 2-3 havonta festettem akkor) mintha festék lett volna és nem kopott ki semennyire. Tudnátok ajánlani valamilyet?Garnier színezőiről tapasztalat??2012. aug. 4. 11:02
1/1 anonim válasza:
Szia! Ha még esedékes, én használtam Palette hajszínezőt és elég tartós volt. Kopott rendesen, de szerintem nem kopik ki soha teljesen. Legalábbis nekem nem tette, igaz én sötét színt használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!