Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most akkor ronda vagyok?

Most akkor ronda vagyok?

Figyelt kérdés

Belenézek a tükörbe, és egy szép lányt látok.

Lefényképezem magam, és egy dagadt kancsal disznó vagyok...

nem értem az egészet, most akkor szépnek látom magam, és ronda vagyok?!

#hkkh
2013. máj. 25. 17:11
 1/10 anonim ***** válasza:
képeken én is ronda vagyok:S nemhiszem, de ha gondolod küldj képet és megmondom:)
2013. máj. 25. 17:13
 2/10 A kérdező kommentje:

hiába küldök képet, ha ott ronda vagyok..

Most komolyan kezdek pánikba esni, hogy nem is vagyok szép, csak beképzelem magamnak:S:S

2013. máj. 25. 17:14
 3/10 anonim ***** válasza:

én is pontosan így vagyok ezzel. lehet az is, hogy rondák vagyunk és szépnek látjuk magunkat(ami szerintem jobb, mint ha valaki szép, de rondának látja magát)

vagy pedig szimplán nem vagyunk fotogének.

2013. máj. 25. 17:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Fényképen szerintem mindenki csúnyábban látja magát :P Kivéve ha vmi nagyon jó fényviszonyok között lett csinálva a kép
2013. máj. 25. 17:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Velem is ugyanez a helyzet csak én férfi vagyok

A kép torzít,főleg ha gagyi fényképezőgéppel csinálsz fotót,de nem csak ezen múlik.Nem mindegy hogy milyen szögből fényképezed magad,milyen szögből jön a fény,az se mindegy hogy mesterséges vagy természetes fényben csinálsz magadról képet ráadásul a fényképezőgépen is lehet állítgatni egy csomó mindent

Szóval aki nem fotogén alkat annak bizony megkell küzdenie egy normális fényképért,hiába néz ki jól a valóságban

2013. máj. 25. 17:26
 6/10 A kérdező kommentje:
az a gáz hogy régebben modellkedtem is, mert azt mondták fotogén vagyok.. egyébként az lehet hogy más szögből látom magam, és máshogy fényképezem... nem tudom, de ha olyan ronda vagyok mint ma mikor random szemből lefényképeztem magam, akkor jobb ha zsákkal a fejemen járkálok:D
2013. máj. 25. 17:28
 7/10 anonim ***** válasza:

A fényképezőgépedre húzzál zsákot ne a fejedre :)

Fényképezd le magad kint a szabadban,hátha úgy jobb képet tudsz csinálni

Én multkor a fürdőszobámban fényképeztem le magamat,felkapcsolt villannyal.A tükörben jól néztem ki viszont a fényképen meg úgy mint egy foshalmaz.Hihetetlen hogy mennyire el lehet cseszni egy képet

Interneten így nem is szoktam ismerkedni mert ha képet kell küldeni magamról akkor rögtön megszakítanák velem a kapcsolatot :D

2013. máj. 25. 18:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy fotogén ennyi. Akkor veheted biztosra szerintem ,hogy szép vagy ha ezt mások mondják rólad , idegenek. A családtagok barátok ilyenkor kamuznak ,hogy persze te vagy a leggyönyörűbb a földön blablaa.
2013. máj. 25. 22:57
 9/10 anonim ***** válasza:
A fénykép nem mindig adja vissza de azért ennyire éles különbség nem normális :) a visszajelzések alapján tudnál következtetni...
2013. máj. 25. 23:27
 10/10 anonim ***** válasza:
küldj egy képet, hátha én azon is szépnek látlak;)
2013. máj. 26. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!