Most akkor ronda vagyok?
Belenézek a tükörbe, és egy szép lányt látok.
Lefényképezem magam, és egy dagadt kancsal disznó vagyok...
nem értem az egészet, most akkor szépnek látom magam, és ronda vagyok?!
hiába küldök képet, ha ott ronda vagyok..
Most komolyan kezdek pánikba esni, hogy nem is vagyok szép, csak beképzelem magamnak:S:S
én is pontosan így vagyok ezzel. lehet az is, hogy rondák vagyunk és szépnek látjuk magunkat(ami szerintem jobb, mint ha valaki szép, de rondának látja magát)
vagy pedig szimplán nem vagyunk fotogének.
Velem is ugyanez a helyzet csak én férfi vagyok
A kép torzít,főleg ha gagyi fényképezőgéppel csinálsz fotót,de nem csak ezen múlik.Nem mindegy hogy milyen szögből fényképezed magad,milyen szögből jön a fény,az se mindegy hogy mesterséges vagy természetes fényben csinálsz magadról képet ráadásul a fényképezőgépen is lehet állítgatni egy csomó mindent
Szóval aki nem fotogén alkat annak bizony megkell küzdenie egy normális fényképért,hiába néz ki jól a valóságban
A fényképezőgépedre húzzál zsákot ne a fejedre :)
Fényképezd le magad kint a szabadban,hátha úgy jobb képet tudsz csinálni
Én multkor a fürdőszobámban fényképeztem le magamat,felkapcsolt villannyal.A tükörben jól néztem ki viszont a fényképen meg úgy mint egy foshalmaz.Hihetetlen hogy mennyire el lehet cseszni egy képet
Interneten így nem is szoktam ismerkedni mert ha képet kell küldeni magamról akkor rögtön megszakítanák velem a kapcsolatot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!