Lehet szép vagy csinos egy duci/telt lány?
Természetesen nem arra a nagyon kövér lányokra gondoltam, hanem olyanokra akik azon a husis- van mit fogni kategórián egy picit túl vannak, de mégsem folynak el.
Ha szép az arca,haja és ápolt + van megjelenése úgy gáz vele mutatkozni? Vagy egyáltalán mi fér bele a duci fogalomba?
Ha ízlésesen és az alakjához illően öltözik fel, persze hogy lehet csinos.
Hogy kinek mi számít ducinak, az változó.
Én a duci hallatán ilyen típusú lányra asszociálok:
Kérdezőkém, ritka nagy gyökér vagy.
Hogy lenne már ciki mutatkozni vele????
Milyen kérdés, hogy lehet-e csinos???
Hát neked is tetszik, ba+!
Szegény lányt előre sajnálom, mit fog melletted elszenvedni.
Mondjuk az biztos, hogy egy ilyen csávóval mutatna igazán jól:
Kezdj el gyúrni, hogy ne úgy nézz ki egy nő mellett, mint egy szál ropi!
Ha vékony az alkatod, akkor esélyes, hogy csak ilyenek mellett látszol "férfinak"
Szerintem a legtöbb férfinek a ducibb lányok jönnek be. Azért, mert ha megfigyeled, ők sokkal vidámabbak, felszabadultabbak, mint a csontsovány példányok. Miért? Mert ők csak azzal foglalkoznak, hogy minél kisebb legyen a naci, minél szűkebb, hogy utánuk fordult-e az összes pasi, hogy áll a smink, eléggé kilátszik-e a cici, stb. Nem értékelnek mást, csak magukat :)
A pasik meg azért meresztik a szemüket rajtuk, mert kiteszik mindenüket. De ha megkérdezed, szinte mind azt válaszolja, hogy nézni jó, de kapcsolatra nem kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!