Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért olyan gazdagok a bloggerek?

Miért olyan gazdagok a bloggerek?

Figyelt kérdés
Senki ne értsen félre, abszolút jó szándékkal kérdezek, csak nem értem: Honnan van pénze a divatblogger lányoknak? Mármint azoknak, akik mondjuk nem is dolgoznak. A ruhák még hagyján, de hogy mindnek iPhone-ja, Ipad-je és Macbook-ja van... Nem értem
2013. máj. 23. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Külföldön nem csak tisztes munkából tudsz megélni, elég ha modellkedsz, abból bejön némi pénz

Nálunk ezért sem divat a blog nyitás, mert nem vagyunk pénzes ország annyira, akit meg itthon jó ruhában látsz, külföldön egy átlag ruha szintjén van ezért megse nézik

20/F

2013. máj. 23. 18:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Elsősorban magyarokra gondoltam, a külföldieket megértem, ott azért mégiscsak más egy kicsit a minimálbér is...
2013. máj. 23. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudnál példát mutatni?
2013. máj. 23. 19:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Téves észrevétel , hogy magyarok nem nyitnak blogot kishazánkban millió meg egy beauty blog-ot találunk emelett felkapaszkodóban a divatal, öltözködéssel , életmóddal , plus size-al foglalkozó blogok is ráadásul már nem csak nők de férfiak is müködtetnek ilyen blogokat . Kedves kérdező ha jobban szétnézel 2013-ban aki fiatal nem dolgozik esetleg még iskolába jár azoknak honnan telik apple termékekre pl? Egyértelmű , hogy tehetősebb anyagi háttér, szülök veszik stb. Sőt külföldön van akinek ez a munkàja pl. Beauty vagy fashion blogot vezet kap érte pénzt , vagy szponzorálják, termékeket kap tesztelésre, vagy pl. egy adott márka jó véleményezéséért promozásáért ajándékot, utalványt . Persze ez inkább külföldön módi.
2013. máj. 24. 04:36
 5/5 anonim ***** válasza:
megveszik hitelre
2013. jún. 5. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!