Miért van ez? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
az van hogy bármilyen képet csinálok magamról azt mondja mindenki, hogy nem is így nézek ki.. nem agyon szerkesztett képekről van szó.. pl vakus képek készültek rólam, és a nővérem meg mindenki mondja hogy nem is ilyen a fejem, pedig másik feje vakuson is meg sima képeken is ugyanolyan mint élőben..és ami vaku nélkül készül ott is kicsit máshogy látom az arcom, csontosabban picit csúnyábban, de a tükörben meg szebbnek látom magam..
csináltam magamról képeket, kiengedett hajjal, picit kisminkelve, és amikor a tükörben láttam magam ugyanúgy láttam magam mint a kész képen.. persze összefogott hajjal smink nélkül más ruhában a nővérem megint beszólt hogy fel ne rakjam, mert 'k*rvára nem így nézek ki', és aki lát élőben meg se ismerne..
én se tudom már hogy milyen vagyok áll. másképp látom magam videókon, webkamerán, a tükörben és képeken..:(
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!