Nem állom meg? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
sziasztok..nemtom h jó kategóriába írtam de már tökre zavar hogy kb hetente két hetente váltogatom facen a profilképeimet, mindig eltervezem hogy most legalább egy hónapig nem töltök fel új képet de amikor unatkozom és csinálok akk annyira tetszik hogy "muszáj" feltennem, és nemtom nem akarok feltenni de vhogy nem bírom ki.. :'D mit csináljak?
17l
2013. ápr. 8. 07:00
4/8 anonim válasza:
17 évesen lehetne több eszed is.....
5/8 anonim válasza:
Talán csinálj értelmes dolgokat és akkor nem ilyenekkel foglalkoznál mint a fészbúk meg képek... mondjuk sportolj, tanulj, olvass, menj el havarokkal ide-oda. Ezeknek a dolgoknak legalább értelme is van.
6/8 A kérdező kommentje:
már bocsi de csinálok egy csomó értelmes dolgot is meg sportolok is
2013. ápr. 8. 15:25
7/8 anonim válasza:
Tudod, ha tényleg csinálnál értelmes dolgokat, akkor nem lenne időd az ilyen baromságokra. Sportolsz, olvasol, tanulsz, élsz a hobbidnak? Van kutyád? Sétálj vele sokat, tanítsd. Én ezeket teszem, 22 éves vagyok, és sem időm sem energiám, sem kedvem nincs fészbúkozni...Talán te is eltölthetnéd értékesebben a szabadidődet.
8/8 anonim válasza:
szerintem ezt egy idő után megunod, de amúgy mióta áll fenn ez a "probléma"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!