Szolis leégés? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy történhetett, de iszonyatosan leégett az arcom. Ugyanannyi időre mentem, mint máskor, a szokásos gépbe, megtartottam a javasolt 48 óra szünetet két alkalom között, hiszen egy héten csak egyszer járok, hogy ne legyen hulla színem. Az is érdekes, hogy csak az arcom égett le, pedig az máskor rendszeresen világosabb a testemnél. Lehet, a géppel volt valami gebasz. Mindegy, nem is ez a lényeg, hanem hogy céklavörös az egész képem. Mikorra fog ez eltűnni, illetve hogyan? Lehámlik vagy bebarnul? Köszi!2013. márc. 19. 15:52
1/1 anonim válasza:
Szia,elmúlik pár nap alatt általában,kenj rá aloeverás gélt,ha az nincs otthon akkor egy kis tejfölt,az mindenképpen jót tesz neki.Ha tisztítottad az arcodat pl tonikkal vagy bőrradírral akkor elképzelhető,hogy amiatt égett meg az arcod(eltávolítottad az elhalt hámsejteket)Vagy ha kozmetikusnál voltál előtte akkor az volt a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!