Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek ronda? Vizsgám...

Hogyan legyek ronda? Vizsgám lesz 1 olyan nőnél akiről azt beszélik utálja a lányokat (mert a férje megcsalta 1 diák lánnyal, ezért minden lányt megbuktatott, majd 5 évre el volt tiltva a vizsgáztatástól)

Figyelt kérdés
Sokat tanulok a vizsgára és még érdekel is az anyag,főleg Malthus populációs teóriája (itt is be lehetne vezetni hogy ne szaporodjanak akik magukat se tudják eltartani) xDD Na de térjek a lényegre,azt mondják hogy a csúnya,elhanyagolt kinézetű csajokat áttengedi még akkoris ha hülyék. Nekem elég szabályos kicsi arcom van (szoval alapból nem vagyok csúnya) ha nem festem ki magam akkor elnéznek engem 14 évesnek mert kicsi és vékony vagyok(kilátszanak a bordáim,pedig zabálok mint az állat de a suli valahogy lesziv). Azt tervezem hogy a vizsgára egyáltalán nem festem ki magamat,lehet még előny lesz a cuki kislánypofám :D Nadrág-kosztümöt veszek fel,azon nem bukhat ki sztm. Szemüveges vagyok (az nélkül nem ismerem fel az arcokat,ritka sz@r a látásom) ez talán előny lehet a stréber kinézethez,pattanásokat nem takarom el,azon gondolkozok hogy a szemöldökömet se szedem ki addig (2 hét múlva van a vizsga és már most kivan nőve a szemöldököm,addigra jó Tüncis lesz). Hajat előtte 2 hétig nem mosok. Adjatok még tippeket. Büdös nem akarok lenni mert az már engem is zavarna,hajammal meg amúgysem szeretek sokat törődni mert hosszú és sok vele a macera,nem értem az ősember miért találta fel a fésüt. Hajlamos vagyok 5 napig nem fésülködni,aztán belenyirni a hajamba random papirnyiró ollóval(ennek ellenére jobban néz ki a hajam mint amikor fodrászhoz jártam)

2013. máj. 21. 13:53
1 2
 11/12 Hajni49 ***** válasza:
100%
kárd el a családodból valakitől (60 évestől) a ruháit, vegyál fel egy rusnya szemüveget, és tettesd magad idiótának, és a többi.............
2013. máj. 23. 15:29
 12/12 anonim ***** válasza:
49%
szerintem az egész fölösleges, ha jól csinálod akárhogyan nézel ki bírni fog,
2013. máj. 23. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!