Míg az ember diák, és kiskorú, tényleg ingyen van a fogtömés?
Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 22:39
1/8 anonim válasza:
igen, de nem javaslom azt a k*rva iskolafogászt (elnézést)
2/8 A kérdező kommentje:
És csak ott ingyenes? :/ ha ne makkor kb. menynibe kerül egy fog tömése?
2012. aug. 12. 22:53
3/8 anonim válasza:
körzeti orvos ingyen tömi 18 éves kor alatt!
4/8 anonim válasza:
az helytől függ, ahol én lakom a környéken valahol 2000 ft egy tömés, valahol meg 7000...
5/8 anonim válasza:
Nekem nem volt ingyen. Le se merem írni mennyi volt. De nagyon profi, aki csinálta, szóval megérte. 16
6/8 anonim válasza:
azért nem ajánlom, mert nemcsak nekem cseszte el a fogaimat az iskolafogász. tré munkát végzett. körzeti ingyen megcsinálja, magándoki pedig már nem.
7/8 anonim válasza:
Ahova én járok az magán és 2000Ft. De nem fáj, nagyon kedves.....nem úgy mint az a boszi az iskolai vizsgálatokon:D
8/8 anonim válasza:
15 éves vagyok, és nekem nem volt ingyen.
Igaz, mi a szomszédfaluba mentünk tömetni, mert a helyi fogorvosunk egy roh*dék (bocsánat...)
Utólag kiderült, ha hozzámentünk volna akkor se lett volna ingyen, mert nem körzeti orvos, hanem egy magándoki... és még sokkal többért is dolgozik,mint ahova mi mentünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!