A szőke vagy a barna lány szebb/csúnyább? (link)
Nem kérek pszichológiai elemzést, hogy szerinted mekkora libák stb., csak egyszerű véleményt a külsőről. :-)
Köszönöm!
Egyik kezemen meg tudom számolni hányszor volt rajtam műszempilla és a hajam (hála az Égnek valami megszállt és már nekem sem tetszik a 'fehér') sötétebb, most épp növesztem ki olyan (ne kövezzetek meg) Zimány Lindásra.
Valaki írta, hogy szerinte jól állna a barna is.. Az a szitu, hogy nincs bátorságom váltani. :DD Úgy érzem a szőke az én színem, az egyéniségemet is nagyon jól tükrözi (nem a buta l.ba, hanem a vidám, nevetős, izgő-mozgó, néha szégyenlős lány) és bár a szemem zöld, a bőröm fehér és tavasszal előjönnek a szeplőim, lehet a barna jobban kiemelné, de ebben érzem otthon magam.
Köszi a válaszokat!
Hu bakke, a barna szépen lealázott, de amúgy jó csaj vagy te is, kinézetre meg hozzászolás alapján is.
De mért pont ezt a csajt "hívtad ki"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!