Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A szőke vagy a barna lány...

A szőke vagy a barna lány szebb/csúnyább? (link)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Nem kérek pszichológiai elemzést, hogy szerinted mekkora libák stb., csak egyszerű véleményt a külsőről. :-)

Köszönöm!

2013. máj. 21. 06:48
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem a szőke szebb egy kicsit, de egyik se tetszik igazából..
2013. máj. 21. 10:37
 12/39 anonim ***** válasza:
Mindegyik helyes, de nem szép...
2013. máj. 21. 10:43
 13/39 anonim ***** válasza:
79%

Mindkettő elég ótvar, a barna egy fokkal jobb.

Szépnek olyat nem nevezek, aminek ilyen fiatalon műhaja, tetovált szemöldöke, műszempillája van. Egyébként a barna lánynak egy tipp: a szemöldöke kilóg a homloka közepébe, vegye kisebbre. Nagyon gázul van megcsinálva! A szőkének pedig rossz helyen van az ív csúcspontja.

2013. máj. 21. 10:47
 14/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :-)

Azért nem vagyunk olyan fiatalok 22 évesen, azt gondolom..de köszönöm az utolsónak is az építő jellegű kritikát.

A hajam sötétebb és a szemöldököm is dúsabb azóta, de mindenképp megnézem én, hogy hol csúcsosodik. :-))

2013. máj. 21. 12:03
 15/39 anonim ***** válasza:

A csúcsnak jobban kint kellene lennie, túl bent van, ami olyan csodálkozó fejet kölcsönöz állandó jelleggel. Illetve talán kicsit (nem sokkal) alacsonyabb ív lenne javallott.

Egyébként nem sértésképp, de én 16 éves kifestett tiniknek gondoltalak benneteket, ezért írtam, hogy "ilyen fiatal"!

2013. máj. 21. 12:29
 16/39 A kérdező kommentje:

Igen, gondoltam, hogy azért írtad az "ilyen fiatal"-t, de hát kijavítalak, mert közelebb állok a 25höz mint a 16hoz. :p

Kintebb van azóta a csúcs de így meg néha olyan vagyok (anyum szerint legalábbis), mint egy emoticon :D, szóval ez sem teljesen jó..de lehet azért van, mert mindig magamnak formáztam a szemöldökömet, bár nem igazán értek hozza.

Ami a "műség"-et illeti, a hajam színe festett, ez nyilvánvaló (habár már sötétebb és nem ilyen mű, most épp növesztem ki olyan 'lenövéses' stílusúra), de azon kívül nem igazán van rajtam semmi mű, de köszönöm a véleményeket.

2013. máj. 21. 12:37
 17/39 anonim ***** válasza:
Szerintem a szőke szebb, főleg azokon a képeken, amik kint készültek. A barnának az első képen Miley Cirus-os feje van, na én őt meg ki nem állhatom, persze ez nem azt jelenti, hogy emiatt a barna kevesebbet ér. Viszont a szemöldökök nekem is szemet szúrta, hogy nem lett túl jól eltalálva egyikőtöknek sem.
2013. máj. 21. 14:02
 18/39 anonim ***** válasza:
Ha ráunsz a szőkére, kipróbálhatnál egyszer egy sötétebb hajszínt, szerintem jobban állna, de ez csak az én véleményem :)
2013. máj. 21. 14:04
 19/39 anonim ***** válasza:
barna jobban tetszik
2013. máj. 21. 14:48
 20/39 anonim ***** válasza:
a barna két menetre kéne, a szőke egyre. két üresfejű tömeg műribi
2013. máj. 21. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!