Miért szebb a kék és zöld szem, mint a barna?
Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 18:14
2/22 anonim válasza:
Nem feltétlen szebb.a zöld különlegesebb,az talán azért,de nekem pl.egyformán tetszik mind.
3/22 anonim válasza:
A barna is lehet ugyan úgy szép mint a kék vagy a zöld.Esetleg azért mondhatják szebbnek mert kevesebb a kék ill. zöld szemű mint barna.
4/22 anonim válasza:
Szerintem meg rohadtul mindegy, hogy kinek milyen színű a szeme... Nem értem, hogy miért olyan fontos ez.
5/22 Shai-Hulud válasza:
Mert NEKED az tetszik jobban. De van, akinek a barna tetszik, neki tehát az a szebb.
Már a régi rómaiak is megmondták, hogy az ízlésekről nem érdemes vitázni. (De gustibus non est disputandum.)
Pedro
6/22 anonim válasza:
Szerintem a barna ocsmány. Főleg az enyém, szabályosan f.osszínű :DDDD Mindig is kéket akartam,most végre lehet tudok szerezni színes lencsét *-* már alig várom :) *-*
A zöld nemszép annyira, bár kinek milyen árnyalatú. Volt egy ismerősöm,és olyan nagyonszép zöld szeme volt *-* :D
7/22 anonim válasza:
Nekem sötétbarna(majdnem fekete) és leszarom:D
8/22 anonim válasza:
ne szard le, mert akkor nenmcsak barna, de szarbarna lesz :)
9/22 anonim válasza:
a szín alapból nem szép, fontos az árnyalat, és hogy milyen tiszta az a szem...nagyon sok embernek nincs tiszta egyszínű szeme, hanem pl barna foltos szürkés, vagy barnászöld..szerintem minden színű szemből van szép és kevésbbé szép...de tény, hogy a tiszta zöld a legritkább(2%)
10/22 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!