valaki azt mondja h van benne kék is de szerintem tiszta zöl.:)
2012. febr. 18. 00:42
15/22 anonim válasza:
Én például zöldeskékesszürke szemű vagyok, mégis szabályosan odavagyok a sötétbarna szemű palikért :)
Valahogy olyan férfiasnak találom.
Szóval szerintem nem érdemes lencsével változtatni rajta, mert tuti van olyan, akinek az eredeti fog bejönni.
2012. febr. 18. 10:31
16/22 anonim válasza:
Meg kell kérdezni egy vak embertől ő melyiket szeretné.
2012. febr. 22. 07:56
17/22 anonim válasza:
nekem zöld szemem van egy pici sárgával ^^ sokan azt mondják, hogy ölni tudnék a szemeimmel :D XD
amúgy szerintem a barna is ugyanolyan szép. például akkor nagyon gyönyörű, ha csillog (pl a boldogságtól), attól én oda vagyok.. de a kéks és zöld szemek is tudnak nagyon szépek lenni, pláne a tiszta zöld és a tenger kék szem :D
2012. febr. 24. 09:14
18/22 anonim válasza:
Szia! Nekem (L) és a páromnak is zöld szeme van. Én pl mindig barna szemekre vágytam, szerintem sokkal melegebbnek hat:) Nekem a kék szem nem tetszik egyáltalán, bár a kisfiamnak kék szeme van (egyem meg):) A zöld szem igéző tud lenni.
2012. febr. 26. 15:54
19/22 anonim válasza:
nem feltétlen szebb, de különlegesebb szerintem. mondjuk nekem a barna bociszemek is tetszenek. lány vagyok a szemem alapból kékes zöld de ha sírok akkor tengerkék:D amúgy a barna szeműeket nyugtassa, hogy a kék szem génhibából alakult ki régen:D
2012. máj. 21. 15:54
20/22 aya26 válasza:
Szerintem nem a szin a fontos!! En nem sok mindenemmel vagyok megelegedve, de a szemeimet imadom. Majdnem fekete a szemem, es nagy, igazi bociszem.:D szerintem is az szamit, h ki 'viseli'.:) a szin amugy nem fontos, legalabbis szamomra. Ezt kaptuk, elegedjunk meg ezzel ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!