Hogy lehetne ilyen alakom?
14 éves vagyok és mindenhol tökéletes alakú lányokat látok :(( valami ilyesmit szeretnék:
Tehát nem csak csont hanem olyan kicsit izmost de mégse olyan durván. Hogy érhetném ezt el?
Legfőképp a combomból szeretnék fogyni, elkezdtem egy olyan edzéstervet, hogy 20 perces Rubint Réka (csípő,és popsi) és 4-szer megcsinálom ezt a kört: 50 felülés, 20 hát, 20 guggolás és 10 fekvő. Lassan javul a helyzet, de lehet, hogy arra is oda kéne figyelnem , hogy mit eszem? Tippeket, ötleteket is írhatok. Előre is nagyon köszönöm! :)
Én pontosan így nézek ki.Szeretem is,hogy ilyen csinos vagyok. :)
Elárulod,hogy hány cm és kg vagy?
Úgy könnyebb segíteni. :)
Nekem is elférne egy kis segítség! :)
14 éves vagyok szintúgy, 169 cm, 59 kg.
Első vagyok.
Szóval a testmozgás az így maradhat,hidd el,ha rendszeresen csinálod,látod majd a javulást! :)
De talán fontosabb,hogy mit eszel.Mivel még fejlődő szervezet vagy így nem diétáznod kellene,hanem egészségesen étkezned.
Például,elhagyni a cukros üdítőket,csokit,édességet,a magas szénhidrát tartalmú ételeket,kenyér,tészta,burgonya stb..Helyette ehetsz pulyka,csirkemellet,halakat,köretnek mellé különböző salátákat,ezekből nagyon sok van,nézegess a neten.Ha esetleg édességre vágynál,helyette próbálj meg édesebb gyümölcsöket enni (eper,barack,banán).
És sok sok folyadék,ami ha lehet mentes ásványvíz legyen.
Röviden ennyi,ha kérdésed van,szivesen segítek még! :)
Hát kb. fél év alatt,azóta is tartom a súlyom.
Kitartás neked is sikerülni fog!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!