Milyen az alakom? Hány kg-nek látszok? Hogy javítsam? (képek)
2013. máj. 14. 20:57
1/11 anonim válasza:
Szerintem így is szép alakod van. :) Én 55-60 kg körül tippellek.
2/11 anonim válasza:
Én olyan 50-55kgra tippelnék. :) Szép alakod van a lábaid is nagyon jók. Szerintem nincs mit rajta javítani. :)
3/11 anonim válasza:
szép az alakod,az utolsó kép tetszett a legjobban
nem kell fogynod,de szerintem nem ártana ha tornáznál egy picit hogy formásabb legyél
5/11 anonim válasza:
a bugyit húzd kicsit feljebb, ennyi elég is lesz
6/11 anonim válasza:
Jó alakod van,tetszik.Bőröd is szép.:) 53-55kg-ra tippelek.
Guggolás,terpeszguggolás,kitörés,lépcsőzés,lábemeléssel formálhatod.
7/11 anonim válasza:
Nem tudom hány kiló vagy, de hogy nagyon szép az biztos! Nincs mit javítani az alakodon, mert tökéletes!!! :)
8/11 anonim válasza:
Ahhoz hogy meg tudjuk mondani hány kiló vagy kéne a magasságod. Az utolsó képen látszik hogy nagyon szépek a lábaid. A felső részed viszont nem tetszik ne kérdezd miért. :D Valahogy túl magasan van a derekad és onnantól a combod aljáig tök egyenes. Kis sport még nem árthat meg.
9/11 A kérdező kommentje:
tényleg előnytelen a képen a derekam de nem ennyire vészes amugy:) egyébként 160-162cm vagyok kb.
2013. máj. 15. 19:13
10/11 anonim válasza:
50 körülinek tűnsz,jó az alakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!