CONVERSE cipőmnek kezd lejönni az oldala, talprészénél, felvan recéződve, hogy tüntessem el, vagy javítsam meg? Pedig csak párszor volt rajtam.
Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 18:14
1/6 anonim válasza:
Ha még nem telt el fél év a vásárlás óta akk vidd visza. Ha igen akk cipész. Többet meg ne nagyon vegyél convers cipőket, az összes egy kalap szar:S
2/6 A kérdező kommentje:
Bécsben vettem úgyhogy visszavinni érdekes lenne, amugy 2-3 hónapos.
2010. febr. 9. 19:27
3/6 anonim válasza:
Azért menj be érdeklődni hátha a cipészük megcsinálja ingyen. már az is valami:s
4/6 anonim válasza:
Naahh azért azt ne mondjuk hogy az összes szar! :)
Én örököltem egy fekete bőr különleges kiadást rokonomtól van vagy 2 éves (igaz talpa már alig van) de még oylan mint az új :D
Pedig volt használva rendesen
5/6 anonim válasza:
Vegyél egy új tornacipőt a sanghajon 500 forintért, a csillagot meg rajzold rá Te. Hidd el, a "valódi" converse sem ér többet és nem is jobb, talán mert ők is így csinálják..
6/6 A kérdező kommentje:
Tetszik a véleményed, de nem sok tornacsukát láttam még bőrből. :S Itt bukott meg az érvelésed :D
2010. márc. 4. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!