Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon magas vagyok, milyen...

Nagyon magas vagyok, milyen ruhák vannak amikben kissebnek látszok? 14/L

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
hát,szerintem rikító színű sapkát sálat ne tegyél fel, inkább a színekkel tudsz variálni,azzal érhetsz el megfelelőbb hatást. azon kívül hogy nem veszel fel magassarkú-talpú cipőket,szerintem öltözködésileg nincs olyan ami alacsonyítana.inkább a színek
2009. okt. 28. 22:01
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Én is magas vagyok.:) (170 cm) Úgy szoktam magam "alacsonyítani", hogy

-pl a derekamra rakok(persze csak akkor ha illik az alkalomhoz, ruhához) egy övet, mert az megtöri a magaságomat:)

-nem veszek fel magas sarkút

-a konyt is magasít

-megfelelő hosszúságú szoknya-se nem hosszú, se nem túl rövid:)

Miért milyen magas vagy?

2009. okt. 28. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
én is nagyon magas vagyok, szerintem még nálad is magasabb (182 cm) és én semmi olyat nem hordok, amitől alacsonyabbnak látszódnék. Ne próbáld takargatni amid van, ahnem légy rá büszke, csak így lehetsz vonzó! Szóval hordj olyan dolgokat,amik kifejezetten a magasoknak állnak jól! Pl trapéznaci nagyon jól áll, és szuper-karcsúvá tesz ;)
2009. okt. 29. 00:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem se próbáld takargatni a magasságod! Legalább kitűnsz a tömegből!:D

Én néha még magassarkút is hordok (185 vagyok :D)de nem érdekel ki mit gondol.

A trapézt én is imádom, de ha vékony is vagy, a csőnaci is jól áll!

És szerintem minél színesebb vagy, annál jobb.

2009. okt. 29. 10:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Hülyék vagytok, ha őt zavarja, akkor takargassa. Ha úgy érzi magát nőnek, hogy alacsonyabbnak látszik, akkor neki az lesz a természetes, és úgy lesz vonzó. Ne erőltessük ezt a fogadd el magad dolgot ennyire álságosan. Elfogadja magát, és szeretne alcsonyabbnak LÁTSZANI. Amúgy jah, a megfelelő szoknyahossz vagy a lefelé bővülő nadrág sokat segít.
2009. okt. 29. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Sötétebb színű ruhákat viselj, ne rikító színeket. Öv is jó ötlet, meg a trapézgatya, ne hosszú szárú csizmát és cipőket hord. A függőlegesen csíkozott ruhák magasítanak, ezért inkább vízszinteset viselj. Most ennyi jutott eszembe, remélem segítettem.

14/L

2009. okt. 29. 19:36
 7/7 A kérdező kommentje:
köszii.
2009. okt. 31. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!