2/4 anonim válasza:
szerintem is ocsmány mind kivéve a short gatya meg a feszülős miniszoknya én azokat hordok de a többi nem jön be.
3/4 anonim válasza:
Jajj az az utolsó kép elég gázos.
Pont a napokban sétáltunk a barátommal, és előttünk ment egy lány rövid farmerszoknyába. A barátom odasúgta nekem, hogy jó hogy én nem hordok utcára ilyet. Kérdezem miért, mit gondolsz erről? És azt mondta hogy nagyon közönséges.
Nah, meg azon az elől kilyukadt fekete ruhán is nagyot néztem. Nem tetszik. A sejtetős felső viszont egész jó.
4/4 anonim válasza:
Egy-kettő nekem tetszik. Pl. a rövidebb pólók (nem feltétlenül haspólók) magasított derekú szoknyával vagy nadrággal tök jól néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!