Mindenhol 70ezerbe kerül ha modellséget akarsz elkezdeni?
Ez a kérdés komoly??
"ugyérzem elég beképzelt vagyok ahoz hogy jelentkezzek" --- Miért kéne beképzeltnek lenned?Ha valaki hisztis, akkor az akármilyen szép lehet nem fog munkát kapni a szakmában.Fontos a külső,de mégfontosabb a személyiség.Ebből a pár sorból lerí, hogy nem vagy erre alkalmas.
Egyébként, amelyik cég pénzt kér fotózásért, az kamu.A valódi ügynökségek ingyen csinálnak képeket, és egy szerződés aláírása után, külföldre juttatnak, ahol a megkeresett pénzed xy százalékát ők kapják meg.
mert aki nincs tisztában azzal h szép az nem jelentkezik de ha ezt mondom akkor neked jön le h beképzelt vagyok.. xD
egyébként aztmondták őkcsak egy ügynökség akik a képeket megcsinálják és elküldik cégeknek utánna kapom a felkéréseket de előbb a képek kellenek (70ezer) :'D..
úúúúristen,,, az IMG-nél dolgozol??? (a 2. válaszoló) csak mert az egy kurv@ nagy átverés...150000-be kerül, és mindenkit fölvesznek,tökmindegy hogy nézel ki...vajon miért változtatott nevet???hát mert IMG-ként már olyan rossz híre volt (most Next, azt hiszem)...ezen kéne elgondolkozni..
különben tényleg nem jó,ha már úgy indulsz,hogy beképzelt vagy..lehet,hogy közben az leszel,de azért a semmire szerintem még nem kéne beképzeltnek lenni.
hát ha nem vagy beképzelt akkor jelentkezz de utána se legyél az.MErt bizony a tervezők bábuként bánnak veled és egy bábunak feladata hogy kussba van.
Megjártam Olaszországot ,Londont 17 évesen .Most 21 leszek és most kezdek megérni a szakmához.Az már nem sláger hogy 15 évesen kezd el.
Amúgy magasságod meg ilyenek milyenek??
én a helyedbe ezt nemígy kezdeném. csináltatnék egy fotóssal portfóliót, kb 30 ezerből kijön.
deha vmi kezdő pályás fotóst találsz, ő is lesz olyan jó, csak kevesebbet kér érte.
naszóval megcsináltatnám ezeket a képeket, és én küldözgetném el őket az ügynökségekhez.
köszi mindenkinek, sokat segitettetek :D
egyébként nem, nemvagyok beképzelt, de valamennyire tisztában kell lenni h hogy nézel ki de manapság beképzelt az aki magát ajánlja be modellnek, nem? :'D .. ezért értettem ugy h akkor énis az vagyok x] ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!