Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mindenhol 70ezerbe kerül ha...

Mindenhol 70ezerbe kerül ha modellséget akarsz elkezdeni?

Figyelt kérdés
umm.. 15 évemet töltő lány vagyok, szertnék ruhamodell lenni konkrétan.. ugyérzem elég beképzelt vagyok ahoz hogy jelentkezzek.. dee neméppen lenne vicces 70ezret kidobni az ablakon mert nem érzem 100%-osnak h valamelyik cégnek tényleg kellenek a képeim :\\\'D.. ezért szeretnék valami olcsóbb megoldást vagy kerülést.. egy bizonytalan lány >__<
2009. okt. 2. 18:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés komoly??

"ugyérzem elég beképzelt vagyok ahoz hogy jelentkezzek" --- Miért kéne beképzeltnek lenned?Ha valaki hisztis, akkor az akármilyen szép lehet nem fog munkát kapni a szakmában.Fontos a külső,de mégfontosabb a személyiség.Ebből a pár sorból lerí, hogy nem vagy erre alkalmas.

Egyébként, amelyik cég pénzt kér fotózásért, az kamu.A valódi ügynökségek ingyen csinálnak képeket, és egy szerződés aláírása után, külföldre juttatnak, ahol a megkeresett pénzed xy százalékát ők kapják meg.

2009. okt. 2. 19:34
 2/11 A kérdező kommentje:

mert aki nincs tisztában azzal h szép az nem jelentkezik de ha ezt mondom akkor neked jön le h beképzelt vagyok.. xD

egyébként aztmondták őkcsak egy ügynökség akik a képeket megcsinálják és elküldik cégeknek utánna kapom a felkéréseket de előbb a képek kellenek (70ezer) :'D..

2009. okt. 2. 19:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen, ismerem ezt a trükköt.De higgy nekem!Csak kidobnál az ablakon 70ezret! Ha tényleg megvan hozzá a külső adottság, akkor keress fel egy megbizható ügynökséget(IMG,) és ha ott látnak benned tehetséget,akkor ingyen elinditanak.
2009. okt. 2. 19:48
 4/11 anonim ***** válasza:
50%

úúúúristen,,, az IMG-nél dolgozol??? (a 2. válaszoló) csak mert az egy kurv@ nagy átverés...150000-be kerül, és mindenkit fölvesznek,tökmindegy hogy nézel ki...vajon miért változtatott nevet???hát mert IMG-ként már olyan rossz híre volt (most Next, azt hiszem)...ezen kéne elgondolkozni..

különben tényleg nem jó,ha már úgy indulsz,hogy beképzelt vagy..lehet,hogy közben az leszel,de azért a semmire szerintem még nem kéne beképzeltnek lenni.

2009. okt. 2. 20:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Én az Ion Model Managementre gondoltam, nem a gagyi Internationale Model blablablára..Bocs.
2009. okt. 2. 20:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Ion--->Icon Bocsi
2009. okt. 2. 20:16
 7/11 anonim ***** válasza:

hát ha nem vagy beképzelt akkor jelentkezz de utána se legyél az.MErt bizony a tervezők bábuként bánnak veled és egy bábunak feladata hogy kussba van.

Megjártam Olaszországot ,Londont 17 évesen .Most 21 leszek és most kezdek megérni a szakmához.Az már nem sláger hogy 15 évesen kezd el.

Amúgy magasságod meg ilyenek milyenek??

2009. okt. 2. 20:23
 8/11 anonim ***** válasza:

én a helyedbe ezt nemígy kezdeném. csináltatnék egy fotóssal portfóliót, kb 30 ezerből kijön.

deha vmi kezdő pályás fotóst találsz, ő is lesz olyan jó, csak kevesebbet kér érte.

naszóval megcsináltatnám ezeket a képeket, és én küldözgetném el őket az ügynökségekhez.

2009. okt. 2. 20:26
 9/11 anonim ***** válasza:
ja utolsó előtti vagyok.Én is csináltattam kb 20 képet és küldözgetttem.Azoknak ne fizess akik csak szétküldik mert kegyetlen sok pénzt lehúznak
2009. okt. 2. 20:28
 10/11 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek, sokat segitettetek :D

egyébként nem, nemvagyok beképzelt, de valamennyire tisztában kell lenni h hogy nézel ki de manapság beképzelt az aki magát ajánlja be modellnek, nem? :'D .. ezért értettem ugy h akkor énis az vagyok x] ..

2009. okt. 2. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!