Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért keresik ma már, mindenho...

Miért keresik ma már, mindenhol a természetességet?

Figyelt kérdés

itt értem arra,hogy pl múltkorában kaptam egy levelet,hogy 18.25 éves lányokat keresnek fotózásra,és nagybetűkkel ki írták,hogy NEM lehet festett extrém haja,műköröm szolis bőr,piercing,és tetoválás.

A köldök pc még elfér nem? meg a mű köröm is,ami nem feltűnően nagy,és csili vili rózsaszín.

pedig nagyon kevés lány van manapság aki nem szolizik,nincs tetkója pc,je és pót meg festett haja...

és álltalába ezek a lányok nem is szépek,akkor miért keresik a természetességet?

2011. márc. 1. 22:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert rájöttek,hogy a természetesség a legszebb! A festett haj,műbarnaság, kimázolt arc,piercing csak ront a nő megjelenésén.
2011. márc. 1. 22:27
 2/19 A kérdező kommentje:
Pedig vannak csúnya természetességű nők... sőt modellek is..
2011. márc. 1. 22:28
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
én ilyen vagyok és elégedett vagyok magammal:)
2011. márc. 1. 22:29
 4/19 anonim ***** válasza:
94%
Én ilyen vagyok,és érdekes módon elég sokan környékeznek és nem szeretnék nagyképűnek tűnni,de jó csajnak tartom magam és szép az arcom smink nélkül is:D
2011. márc. 1. 22:31
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
a természetesség szebb. borzasztóan csúnya és természetellenes a 10 centis műköröm, télen a szolival szerzett nyári barnaság, a szőkített haj, a 10 kiló smink stb... rengeteg ilyen mű nő rohangál manapság, hétköznapi és közönséges.
2011. márc. 1. 22:32
 6/19 A kérdező kommentje:
és az a baj,hogy elég sok 15 16 éves is ilyen....
2011. márc. 1. 22:46
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
persze, mert ezt a példát látják. jó esetben kinövik, és rájönnek, hogy gáz
2011. márc. 1. 22:57
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

szerinted a természetes lányok nem szépek? hát a szolis műkörmös, póthajas divatmacáknál mindenképp szebbek.

nem azért mondom... én egyik csoportba sem tartozom. de egyértelmű hogy a természetesség mindig is jobb.

2011. márc. 1. 23:19
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én nem találom szépnek a rengeteg sminket, több pár fülbevalót, télen is barna bőrt, műkörmöt és a hasonló dolgokat. Úgy érzem, mintha nem is emberből, hanem műanyagból vagy gumiból lenne a viselője (ez persze nem a személyiségére vonatkozik, csak a megjelenésére, a belső tulajdonságait nem tudom a külső alapján megítélni).
2011. márc. 1. 23:21
 10/19 anonim ***** válasza:
56%

mert ha pcd tetkod van az vszinuleg azer van h valamt eltakarjo figyelemeltereles stb. ezek a lanyok mind csunyak

es a termeszetes a legszebb

2011. márc. 1. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!