Miért keresik ma már, mindenhol a természetességet?
itt értem arra,hogy pl múltkorában kaptam egy levelet,hogy 18.25 éves lányokat keresnek fotózásra,és nagybetűkkel ki írták,hogy NEM lehet festett extrém haja,műköröm szolis bőr,piercing,és tetoválás.
A köldök pc még elfér nem? meg a mű köröm is,ami nem feltűnően nagy,és csili vili rózsaszín.
pedig nagyon kevés lány van manapság aki nem szolizik,nincs tetkója pc,je és pót meg festett haja...
és álltalába ezek a lányok nem is szépek,akkor miért keresik a természetességet?
Pont azért keresik a természetes lányokat, mert azok számítanak manapság ritkaságnak. Minden szórakozóhely tele van szolis, póthajas, műkörmös lányokkal.
Nekem amúgy nincs tetkóm, pc-m, nem festem a hajamat, nem járok szoliba és nincs műkörmöm, mégis sok fiúnak tetszem. Igaz, sminkelem magamat és szeretem a különlegesebb, feltűnőbb ruhákat, de ettől még nem vagyok "műnő".
akkor fültágitó lehet? :D
egyébként már nem azér, tényleg a természetesség a szép, bár attól hogy valakinek szőke vagy fekete a haja,nem hiszem hogy egyből le kell nézni. Am a szolizott cicababák,atomszáj stb tényleg vicces.
Mert egy olyan lány aki szép smink nélkül AZ TÉNYLEG ELMONDHATJA magáról hogy SZÉP
a műkörmös,szolizott festett hajú lányok nagyon visszataszítóak
a modelleknek alakíthatónak kell lenniük, ezért nem lehet piercingjük, tetoválásuk, mert hova rakják a bemutatóra, a hajat alakítani kell tudni...
egyébként nem hiszem, hogy a sminkkel baj lenne hétköznapokra, ha már belefutottunk a témába. ha valaki feltesz egy szép sminket, nem méteres élénk, hanem szolid, ízléses műkörme van (pl francia valami kis dísszel), miért lenne rögtön műnő? a festett hajat sem értem, valaki akár jobb is lehet sötétebb avagy világosabb hajjal. bár ez utóbbi távol áll tőlem, tökéletesen elégedett vagyok a hajszínemmel, de egy barátnőm mérföldekkel jobban néz ki vörösesbarna hajjal a semmilyenszőke helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!