Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Min változtassak? Szerintetek...

Min változtassak? Szerintetek lehetek szép?

Figyelt kérdés

Jól jönne valami ruházkodási-sminkelési-frizura ötlet ...

[link]

2013. máj. 18. 13:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hát szerintem senki se tehet arról hogy mekkora orral születik...Már bocs de te eléggé bunkó vagy ha már ez alapján kommentárolsz valakit...
2013. máj. 18. 16:09
 12/17 anonim ***** válasza:

Eleve szép vagy. Főleg az első képen tetszel. :)

Ne változtatni akarj, hanem csak legyél önmagad. Mind öltözködésben, mind sminkelésben, mind viselkedésben...

2013. máj. 18. 17:22
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. máj. 18. 18:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem jobban állna valami természetesebb smink. Nem bántásból írom, de ez a fekete maszat a szemed körül olyan mintha bevertek volna. A hajad viszont nagyon szép! :)
2013. máj. 18. 19:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem túl előnyös képek... Am szerintem valami sötétebb szín hajnak jobban állna,meg valami forma
2013. máj. 18. 20:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Most már tudom melyik csaj vagy kérdező!Nem véletlen voltál nekem annyira ismerős,csak te is mindegyik képen máshogyan nézel ki ezért nem ismertelek fel először

Már tettél fel magadról képeket,én már akkor is mondtam hogy nagyon gyönyörű vagy,pont az esetem.Egy erős 9 pontot adnék a tízből mert nagyon tetszel.Ne változtass magadon semmit,akinek nem tetszel annak ízlési ficama van és az ilyen hülye plázacicák jönnek be neki akik tele vannak sminkkel

2013. máj. 18. 22:51
 17/17 A kérdező kommentje:
valaki jelentse már ezt a kérdést hogy töröljék légyszi mert valaki feltörte a PROFILOMAT nem én írtam ki...
2013. máj. 22. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!