Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy tetoválás gondot jelenthet...

Egy tetoválás gondot jelenthet a szerelmi életben? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

szeretnék tetkót, lesz is. viszont sok helyen olvastam, sok helyről hallottam már, hogy vannak olyan emberek, akik emiatt nem jönnek össze egy amúgy nagyon szimpatikus és nekik tetsző fiúval/lánnyal.

én úgy gondolom, hogy aki emiatt, és csak és kizárólag emiatt elhajtja a másik felet, akkor azzal valami gond van, és ha már egy kis rajzocska problémát okoz neki, akkor minden baja lesz a későbbiekben is.

ti mit gondoltok?

persze, nekem sem tetszenek pl az egészkaros tetkók, a félelmetesebb állatok, de elfogadnám. az nem lenne baj, ha a párom nem szeretné a tetkókat úgy általában, de nehogy már ez baj legyen egy kapcsolatban...

18/L

2013. máj. 15. 20:00
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem meg mert erre van az oldal.
2013. máj. 16. 19:34
 22/25 anonim ***** válasza:

Én is láttam szépen megcsinált tetkót, ugyanakkor továbbra is fenntartom, hogy nem kéne tetkós pasi! Soha! Nem tudnám komolyan venni, nem tudna vonzani, valószínű teljesen más életfelfogásunk lenne.

Kérdező, amúgy ha nem tudod elfogadni más véleményét, ne kérdezz! Csak nem gondoltad, hogy mindenki úgy gondolkodik mint te??

2013. máj. 16. 20:53
 23/25 anonim ***** válasza:
utolsó: mégis miből gondolod, hogy más az életfelfogása? ennyire nem kéne elhamarkodottan ítélni a tetováltakról azért... már kinőttünk abból az időkből, mikor börtönlakók börtöntetkói voltak csak.
2013. máj. 16. 21:13
 24/25 A kérdező kommentje:

a tetkó nem életfelfogás miatt készül, legalábbis nem minden esetben...

és elfogadom, csak nem értem, hogy mi vele a problémátok, és ezért próbálok rá választ találni, az meg csak kérdezéssel megy...

2013. máj. 20. 09:47
 25/25 AszkaNettka válasza:
100%

Sziasztok!

Én kb 2 óra múlva megyek tetoválást csináltatni. Nos őszinte leszek, anno azt mondtam, hogy nekem soha nem lesz, igazából páromnak se tetszik, meg mind nekem se...Nekem rózsák lesznek szöveggel a bal lapockámon. Én öcsém emlékére csináltatok, aki szeptemberben halt meg agyvérzésben 23 évesen, minden előjel nélkül. Nos ezzel azt akarom mondani, hogy soha senki nem tudhatja, hogy kit mi visz majd rá, hogy készíttessen egyet. Nos én emlékül csinálom, és úgy gondolom, hogy öregkoromra se fogom megbánni, hisz mondhat bárki bármit, nekem ez a tetkó azt jelenti, hogy öcsém mindig mindenhol ott lesz velem... Nem csak az emlékeimben. Párom elfogadta, és ahogy más ismerősöm is mondja, ez olyan lesz, mint egy keretes szemüveg... Eleinte zavar a keret, de később, mintha rajtad se lenne...így van, lesz a tetoválással is... Egy idő után teljesen megszokja a környezet...

2015. dec. 7. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!