Egy tetoválás gondot jelenthet a szerelmi életben? Ha igen, miért?
szeretnék tetkót, lesz is. viszont sok helyen olvastam, sok helyről hallottam már, hogy vannak olyan emberek, akik emiatt nem jönnek össze egy amúgy nagyon szimpatikus és nekik tetsző fiúval/lánnyal.
én úgy gondolom, hogy aki emiatt, és csak és kizárólag emiatt elhajtja a másik felet, akkor azzal valami gond van, és ha már egy kis rajzocska problémát okoz neki, akkor minden baja lesz a későbbiekben is.
ti mit gondoltok?
persze, nekem sem tetszenek pl az egészkaros tetkók, a félelmetesebb állatok, de elfogadnám. az nem lenne baj, ha a párom nem szeretné a tetkókat úgy általában, de nehogy már ez baj legyen egy kapcsolatban...
18/L
Nyugodt lehetsz sose lesz az életedben olyan hapsi aki többet érne még a magad életénél is, azt a sztárvilágban kell keresni
Aki meg kisemberként ilyeneken akad fent keressen magának tinta nélküli nőt, ilyen egyszerűen tovább lehet állni
Már nem a kommunista időkben vagyunk amikor kerülni kelett az a furcsa vagy merész embereket, manapság egy tetkó inkább dob is valaki megjelenésén, ha valami nem stimmel rajtad de a tetkó ott van, lehet pont összhangba kerül a kettő és vmi jó sül ki belőle
Kicsit ellentmondásos vagy magad számára is, úgy veszem ki hogy ha olyan hapsi fordulna el tőled akit már elképzeltél magadnak akkor bánnád az egész tetkó ügyet
Más kedvére nem formálhatod magad, mivel nem is lehet megfelelni mindenkinek, ha egy városban mindenkinek tetszenél, akkor az országban már lehet nem..
20/F
Soha nem kéne egy tetovált pasi!
Nézd meg most, kik vannak a tetkó pártján...20-as korosztály. Majd ha idősebbek és másképp látják a világot, megbánják,majd ha munkahelyen sem vesznek komolyan emiatt..
Öregen meg különösen undorító lesz...ráncos-tetkós bőr:)
13-as: akkor te még nem láttál szép tetkót... nem csak gagyi, "menősködős" tetoválások léteznek...
utolsónak igaza van: kit érdekel, hogy milyen a bőröd öregen? akkor már nem az az ember legnagyobb gondja hogy tökéletesen nézzen ki... munkahelyen meg csak akkor lehet baj, ha valaki az üzleti életben dolgozik, és a csuklóján, nyakán, alkarján, fején van tetkó. kevésbé látható helyen nem hátrány, de örülök, hogy ilyen "jól informáltan" tudsz beszélni valamiről. én pl nem szeretem a piercingeket, de ha valakibe beleszeretek, akkor nem érdekel a piercingje. a tetkó pedig saját döntés. azt csinál az ember a testével (nagykorúként) amit akar.
amúgy sztem egy huszonéves, akinek már évek óta a fejében van a tetkó, és megcsináltatja, akkor az nem fogja megbánni. huszonévesen már van annyi esze, hogy nem bánja meg.
a névtetkókat persze meglehet, de annak nincs túl sok esze, aki olyat csináltat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!