Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy tetoválás gondot jelenthet...

Egy tetoválás gondot jelenthet a szerelmi életben? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

szeretnék tetkót, lesz is. viszont sok helyen olvastam, sok helyről hallottam már, hogy vannak olyan emberek, akik emiatt nem jönnek össze egy amúgy nagyon szimpatikus és nekik tetsző fiúval/lánnyal.

én úgy gondolom, hogy aki emiatt, és csak és kizárólag emiatt elhajtja a másik felet, akkor azzal valami gond van, és ha már egy kis rajzocska problémát okoz neki, akkor minden baja lesz a későbbiekben is.

ti mit gondoltok?

persze, nekem sem tetszenek pl az egészkaros tetkók, a félelmetesebb állatok, de elfogadnám. az nem lenne baj, ha a párom nem szeretné a tetkókat úgy általában, de nehogy már ez baj legyen egy kapcsolatban...

18/L

2013. máj. 15. 20:00
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
és ha valakivel teljesen tökéletes összhangban vagytok, nagyon jól néz ki, imád téged, de van egy apró tetkója egy alig látható helyen, te kidobod? akkor gondolom, ha összejössz valakivel, kiakadsz minden kis apróságon is... ha jársz valakivel és levágatja a haját, de neked nem tetszik az új frizurája, kidobod? amúgy a szőke férfis példánál maradva: ha pont belészeretek, megtetszik a hajszíne is. so easy :)
2013. máj. 15. 21:44
 12/25 anonim ***** válasza:

Nyugodt lehetsz sose lesz az életedben olyan hapsi aki többet érne még a magad életénél is, azt a sztárvilágban kell keresni

Aki meg kisemberként ilyeneken akad fent keressen magának tinta nélküli nőt, ilyen egyszerűen tovább lehet állni

Már nem a kommunista időkben vagyunk amikor kerülni kelett az a furcsa vagy merész embereket, manapság egy tetkó inkább dob is valaki megjelenésén, ha valami nem stimmel rajtad de a tetkó ott van, lehet pont összhangba kerül a kettő és vmi jó sül ki belőle

Kicsit ellentmondásos vagy magad számára is, úgy veszem ki hogy ha olyan hapsi fordulna el tőled akit már elképzeltél magadnak akkor bánnád az egész tetkó ügyet

Más kedvére nem formálhatod magad, mivel nem is lehet megfelelni mindenkinek, ha egy városban mindenkinek tetszenél, akkor az országban már lehet nem..

20/F

2013. máj. 15. 22:19
 13/25 anonim ***** válasza:
53%
Nem dobom ki azért, mert levágatja a haját és nem akadok ki minden apróságon, de nem tudod felfogni azt, hogyha valakinek nem tetszik, akkor nem lesz rád kíváncsi? Nyilván nem utána, hogy egymásba szerettetek, hanem még előtte, mivel ki fog derülni az ismerkedés közben, hogy kinek mi tetszik. Azért mert Te akarsz tetoválást nem kell ennyire elfogultnak lenned és ilyen gyenge példákat felhoznod, mint a hajvágás. Rengetegen vagyunk a földön, nem lehet mindenkinek tetszeni, de akkor ezt próbáld meg elfogadni.
2013. máj. 15. 22:28
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

Soha nem kéne egy tetovált pasi!

Nézd meg most, kik vannak a tetkó pártján...20-as korosztály. Majd ha idősebbek és másképp látják a világot, megbánják,majd ha munkahelyen sem vesznek komolyan emiatt..

Öregen meg különösen undorító lesz...ráncos-tetkós bőr:)

2013. máj. 16. 05:11
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tetoválást csináltat az ember vagy nem azt döntse el magának , ne az befolyásolja ki mit mond vagy, hogy kinek tetszik kinek nem. A párom kifejezetten óckodik a tetoválásoktól és a testékszerektől is, nem az ő világa . Nekem vannak tetkóim is piercingeim is mégis velem van sőt , hogy idézzem " rajtad jól áll, rajtad nem zavar". Volt hogy a legújabb tetoválás nem volt épp a szívecsücske de arra is csak annyit mondott " idövel úgyis meg szokom" . Nincs mit ezem problémázni szerintem mindenkinek vannak rigojái , egyénisége ha már kapcsolat akkor csiszolódni kell én se fikázom a dolgai miatt. Amúgy meg a tetoválás is a részem mind egy életszakasz érzem magam akinek meg valami nem tetszik ne nézzen oda. Szerintem elég nagy tévhit, hogy csak a 20-as korosztály tetkó párti például apukám 46 évesen kattant meg , hogy mindig is akart tetováltatni itt az ideje.
2013. máj. 16. 06:49
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
*így érzem jól magam.
2013. máj. 16. 06:50
 17/25 anonim ***** válasza:
74%
jaj már megint az öregedés kérdés. kit érdekel, hogy 70-80 évesen a ráncos, lógós bőrőm összefirkált lesz vagy sem? mivel lesz szebb a sima ráncos-lógós bőr? semmivel. aki meg jól érzi magát tetováltan, hát hajrá. rajtam is akad bőven, és attól még intelligens, udvarias, tisztelettudó ember vagyok.
2013. máj. 16. 10:44
 18/25 A kérdező kommentje:

13-as: akkor te még nem láttál szép tetkót... nem csak gagyi, "menősködős" tetoválások léteznek...

utolsónak igaza van: kit érdekel, hogy milyen a bőröd öregen? akkor már nem az az ember legnagyobb gondja hogy tökéletesen nézzen ki... munkahelyen meg csak akkor lehet baj, ha valaki az üzleti életben dolgozik, és a csuklóján, nyakán, alkarján, fején van tetkó. kevésbé látható helyen nem hátrány, de örülök, hogy ilyen "jól informáltan" tudsz beszélni valamiről. én pl nem szeretem a piercingeket, de ha valakibe beleszeretek, akkor nem érdekel a piercingje. a tetkó pedig saját döntés. azt csinál az ember a testével (nagykorúként) amit akar.

2013. máj. 16. 15:31
 19/25 A kérdező kommentje:

amúgy sztem egy huszonéves, akinek már évek óta a fejében van a tetkó, és megcsináltatja, akkor az nem fogja megbánni. huszonévesen már van annyi esze, hogy nem bánja meg.

a névtetkókat persze meglehet, de annak nincs túl sok esze, aki olyat csináltat.

2013. máj. 16. 15:34
 20/25 anonim ***** válasza:
De láttam már SZÉPEN MEGCSINÁLT tetoválást és meg is mondtam, ha így volt, de ettől még számomra nem lesz szép, nem fog tetszeni. Nem az a probléma, hogy tetoválást akarsz, hanem az, hogy nem vagy képes elfogadni, hogy valakinek ez nem tetszik. Te tetted fel a kérdést, hogy gondot jelent, most kiderült, hogy van akinél igen, ezért erőszakosan megpróbálsz meggyőzni arról, hogy ez miért van. Akkor minek kérdezted meg? Nem értelek.
2013. máj. 16. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!