Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudtok pesten egy olyan...

Tudtok pesten egy olyan tetováló szalont, ahol korrektek?

Figyelt kérdés

Egy maori tetoválásról lenne szó. Nem egy bonyolult minta. Egy olyan szalont keresek pesten, ahol megbízhatóan dolgoznak ÉS nem arra megy rá, hogy lepumpolják az embert!

Kértem egy szalontól árajánlatot, és olyan árat mondtak, hogy a honlapjukon az már majdnem egy 6-8 órás beülésnek felel meg. Pedig csak a felkarom felén lenne minta, és nem túl bonyolult.

Nem az, hogy sajnálom rá a pénzt, de egy tetoválás egy életre szól, ezért is fontos, hogy pl. ne b*sszanak át, és hogy minőségi munkát végezzenek.

Mert egy életre viselni fogom, tehát értelemszerűen jól nézzen ki.

És ha ránézek ne az jusson eszembe, hogy "egy kicsit át lettem b*szva" ami az árszabást illeti.

Mondom ezt úgy, hogy nem magát az árat sokalltam, hanem azt, hogy tetoválatlanul is tudom, hogy egy olyan minta nem 4-5 órás munka. Jó esetben csak 2 max. 3.

2013. máj. 15. 16:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát én annyit tudok hogy az egyik legjobb tetováló Boncz Imre... Anyum nála csináltatta a tetoválását és nagyon szép lett és nem is fájt neki olyan sokáig mint az átlag... www.boncztattoo.com
2013. máj. 15. 17:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ő a legjobb, de horror árba dolgozik.
2013. máj. 15. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!