Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyire készítenek jó tetovál...

Mennyire készítenek jó tetoválást a La Magra Tatto-ban (Mammut Bevásárlóközpont)?

Figyelt kérdés

Egy egyedi, népi motívumos mintát szeretnék, az ár egészen baráti, és a honlapra kitett képek is korrektnek tűnnek. Azonban még ott bujkál a kisördög a gondolataim között, így az lenne a kérdésem, hogy van-e közöttetek valaki, aki már tetováltatott a La Magra Tattoo-ban. Ha igen, akkor meg van elégedve a tetkójával?

Az értelmes válaszokat előre is köszönöm =)

2013. ápr. 5. 08:43
 1/9 SzilKa ***** válasza:
Szerintem nem túlnsok elfogadható munkájuk van a honlapjukon... Nekem nem érné meg a baráti ár miatt kockáztatni.
2013. ápr. 5. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
46%

Nekem sem tetszenek a munkáik,nem csináltatnék ott.Ahhoz képest hogy milyen régóta csinálják elég gagyi tetoválók.

Viszont ők nagyon nagyon jók,és az árak is barátiak:

[link]

2013. ápr. 6. 08:38
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Uccsó ilyen igénytelen munkákat is ritkán látni, mint amit linkeltél! Kérdező, Celtic Moon tattoo-ban James munkáit nézd meg. Vagy Dark Art Sárközi Zsolt. Kicsit keresgélj a neten, vagy like-old a fb-on a magyar tetováló szövetség oldalát, és ott találsz ezer képet jobbnál-jobb magyar tetoválóktól.
2013. ápr. 13. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:
hát szerintem egyáltalán nem igénytelenek amit linkeltem,voltam náluk és nagyon jók.de köszi a kedves szavakat.nyilván nem fogok szart belinkelni a kérdezőnek,hanem olyat ami már bevált nekem,és megbízható.
2013. ápr. 14. 08:41
 5/9 SzilKa ***** válasza:
54%

En meg se tudtam nezni az erdi szalon kepeit, mert ipadrol a kepeket nem lehet megtekinteni, de mar maga a gportalos oldal borzasztoan igenytelen ezzel a mozgo menurendszerrel. Facebookon meg nem talalom oket.

Amugy meg nem is hallottam meg roluk.

Egy tetovalo

2013. ápr. 14. 09:58
 6/9 anonim válasza:
100%
sziasztok! Nem akarok beleszolni,de szetintem èrdemes szemèlyesen megnèzni a munkàikat! Szèpen dolgoznak ès olcsòn!
2013. ápr. 16. 08:30
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat MINDENKINEK =)

A Celtic Monnban voltam, csak az a baj, hogy ott elég drágán dolgoznak, 25 ezret kértek el egy 13 centis fekete alapon piros árnyékolású tetkóért. Még körülnézek pár helyen, a Dark Art Tattoo-t néztem ki, illetve már kértem egy ajánlatot az Invictustól.

2013. ápr. 16. 11:48
 8/9 anonim válasza:

Szia Kérdező !

Érdeklődnék, hogy végül is sikerült megcsináltatnod a tetkódat és hol?

Én is a páromnak a La Magra-ba vettem utalványt , de most már kezdem megbánni, mert elég igénytelennek tűnik a hely, már csak a katalógusukból is kiindulva( koszos , szakadt Stb)

Előbb kellett volna utána néznem , de még talán nem késő.

Szóval , hol csináltattad , ha elkészült ??

Köszi. s.o.s.

2013. jún. 24. 15:09
 9/9 anonim válasza:

Sziasztok, en 20 eve jartam hozzajuk, az egesz felsotestem ok csinaltak, par eve azonban minden kommunikaciot rabiztak egy teljesen felvallalhatatlan alakra hogy a tetovalasra koncentralhassanak. Utana pedig az ostagok is elmentek es aki jott uj tetovalo annak mar a szintje meg sem kozelitette a regi idoket. Sajnos egy jo hiru helybol csuszott le egy proli igazi minoseg es odafigyeles-mentes "Plaza" tetkos hellye, minden regi szellemiseget elvesztve.

Ha valami gagyit akarsz es fontos hogy plazaban legyen, meg fogjak oldani, aki valodi minoseget keress az nem itt fogja megtalalni.

2023. okt. 16. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!