Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Bedagadt a fülem a tágítástól....

Bedagadt a fülem a tágítástól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Először fogpiszkáló (bekörömlakkozva,nehogy felsértse egy esetleges szálka) volt benne 3napig,aztán fültisztító pálcika 5-6 napig,tegnap pedig tollbetétet tettem bele. Alkoholos fertőtlenítővel tísztítottam mind a hármat mielőtt beraktam volna,illetve a könnyebb behelyezés miatt Niveát vagy körömvirág krémet használtam.Nem volt semmi gond eddig,viszont ma úgy ébredtem,hogy a fülem bedagadt és hol égő érzést,hol lüktetést érzek. Ha nem veszem ki nem fog elmúlni?

2013. máj. 13. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:
de elfog múlni ha nem veszed ki, viszont ha kiveszed pár óra alatt összemehet.
2013. máj. 13. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Biztos ráfeküdtél. El fog múlni, de ha úgy érzed vedd ki és később tedd vissza. Ilyen a biztonságos fültágítás. Nem mindig minden áron kell bent hagyni hogy össze ne menjen...
2013. máj. 13. 17:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Kivettem,újból lefertőtlenítten és mielőtt visszaraktam volna bekentem megint körömvirágkrémmel-azt olvastam gyulladáscsökkentő hatása van-nem ment le a dagadás,de már nem fáj. Szerintem benne hagyom,ha nem rosszabbodik.

Köszönöm a válaszokat! :)

2013. máj. 13. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
ne rakj ilyen szarokat a füledbe már úr isten... majd elrohad a füled vagy valami baja lesz és akkor bánhatod hogy sajnáltál pár ezer ft-t tágítókra...+ a tágítókkal nyomon is tudod követni hány mm-nél jársz..
2013. máj. 13. 19:08
 5/5 A kérdező kommentje:
már semmi gond nincs a füllemmel.egyébként hamarosan teszek bele tágítót.azért köszönöm az aggódást:D
2013. máj. 15. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!